Τίτλοι τέλους τον Μάρτη για τον Σπύρο Σούλη !

Τελικά απ ΄ότι δείχνουν τα… τηλε-φαινόμενα, αυτή η τηλεοπτική χρονιά δεν μπήκε για τον Σπύρο Σούλη… “Με το δεξί” ,αλλά… με το αριστερό ! Βλέπετε, το ριάλιτι ανακαίνισης σπιτιών του ΑΝΤ1, δεν τα κατάφερε φέτος να συγκηνίσει τον κόσμο και να κερδίσει την προτίμησή του, με αποτέλεσμα; Με αποτέλεσμα τον επόμενο μήνα η εκπομπή να ρίχνει αυλαία, μιας και σε τέτοιες εποχές και τηλεοπτικής κρίσης που ζούμε, δεν υπάρχουν περιθώρια για γενναιοδωρίες !

Απ΄ ότι ,λοιπόν, έπιασαν οι κεραίες μου, το “Με το δεξί” θα σταματήσει τον Μάρτη να προβάλλεται από το κανάλι του Αμαρουσίου και γιατί δεν φέρνει τα προσδοκώμενα στο κανάλι, αλλά και για να γίνουν και οι απαραίτητες εκπτώσεις στον προυπολογισμό του προγράμματος.

Παρόλα αυτά βέβαια, πρέπει να πούμε, πως ο Σπύρος Σούλης φαίνεται να έχει πάρει την διαβεβαίωση των Αντεννικών πως η εκπομπή του θα βρίσκεται απο Οκτώβρη και πάλι στο πρόγραμμα που θα έχουν ετοιμάσει για την σεζόν 2011-2012, οπότε μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνουν κάποια νέα γυρίσματα για τον επόμενο κύκλο επεισοδίων της εκπομπής. Για να δούμε…

Read More

And More