Το TLIFE στο Hell’s Kitchen! Οι πρώτοι διάσημοι Έλληνες που θα δοκιμάσουν τα πιάτα των 20 διαγωνιζόμενων σεφ [pics]

Σε μόλις μία εβδομάδα και συγκεκριμένα την επόμενη Δευτέρα 5 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα το Hell’s Kitchen. Το reality μαγειρικής που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές, σε όποια χώρα και αν προβλήθηκε έρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

Ο Έκτορας Μποτρίνι υποδέχεται 20 φιλόδοξους μάγειρες στο εστιατόριο του Hell’s Kitchen. Οι διαγωνιζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με τις σκληρές δοκιμασίες αλλά κυρίως καλούνται να κερδίσουν τις εντυπώσεις των «πελατών» και του Έκτορα Μποτρίνι αλλά και να αντιμετωπίσουν την «χωρίς οίκτο» κριτική του.

Το TLIFE βρέθηκε, μάλιστα, στο γύρισμα του πρώτου επεισοδίου του Hell’s Kitchen, στο οποίο ήταν καλεσμένα γνωστά πρόσωπα από την εγχώρια showbiz, όπως ηθοποιοί, παρουσιαστές και αθλητές.

Οι διάσημοι Έλληνες που βρέθηκαν και δοκίμασαν πρώτοι τα πιάτα των 20 διαγωνιζόμενων σεφ και φυσικά θα εμφανιστούν στην πρεμιέρα του reality μαγειρικής ήταν η Μαρία Μπεκατώρου, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο Τάσος Αρνιακός, η Μαντώ Γαστεράτου, η Μπάγια Αντωνοπούλου, ο Μάνος Πίντζης, η Τζένη Μελιτά, η Δωροθέα Μερκούρη, ο Αλέξης Κωστάλας, η Σοφία Τουντούρη, ο Κώστας Τσουρός, ο Μιχάλης Ζαμπίδης με την Τόνια Φουσέκη αλλά και οι πρώην παίκτες του Nomads, Δήμητρα Φραντζή, Βασιλική Μηλιούση και Κωνσταντίνος Οροκλός.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Άνθιμος Ανανιάδης

Ο Τάσος Αρνιακός με τη σύζυγό του

Όλγα Πηλιάκη

Μαντώ Γαστεράτου – Μπάγια Αντωνοπούλου

Μαντώ Γαστεράτου

Αλέξης Κωστάλας

Τζένη Μελιτά

Εύη Ιωαννίδου – Μάνος Πίντζης

Κωνσταντίνος Οροκλός – Εύη Ιωαννίδου

Σοφία Τουντούρη

Άνθιμος Ανανιάδης

Τζένη Μελιτά – Κωνσταντίνος Οροκλός

Μαρία Μπεκατώρου

Μαρία Μπεκατώρου – Σάββας Πούμπουρας

Κώστας Τσουρός – Άννη Πανταζή

Γκαλένα Βελίκοβα – Αλέξης Κωστάλας

Βασιλική Μιλλούση – Σοφία Τουντούρη

Δωροθέα Μερκούρη

Δήμητρα Φραντζή – Όλγα Πηλιάκη

Το μεσημέρι της Κυριακής, μάλιστα, έγινε και η παρουσίαση του νέου reality μαγειρικής. Ο Έκτορας Μποτρίνι υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους στο πολυτελέστατο εστιατόριο του Hell’s Kitchen και μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο μίλησε για το νέο παιχνίδι που… θα μας καθηλώσει!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More