Το 48ωρο του Σάκη Ρουβά στη Μόσχα! Όλες οι λεπτομέρειες του ταξιδιού

Αποθεώθηκε και στη Ρωσία ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης, με αφορμή εκδήλωσης του πραγματοποιήθηκε για τον εορτασμό του έτους Ελλάδας – Ρωσίας, έστειλε το δικό του μήνυμα αγάπης και φιλίας των δύο λαών, ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις και έκανε τους πάντες να μιλούν -και τις επόμενες ημέρες- για την εμφάνισή του στο Κρατικό Ανάκτορο του Κρεμλίνου.

Το TLIFE κατέγραψε, μέσα από φωτογραφίες και βίντεο, όλα όσα έκανε τις δύο μέρες που έμεινε στη Μόσχα. Από την άφιξη, τις βόλτες και τις επίσημες επισκέψεις, το ξενοδοχείο όπου έμεινε μέχρι την προετοιμασία λίγο πριν την εντυπωσιακή εμφάνισή του και όσα έγιναν μετά από την λαμπερή βραδιά.

Το χρονικό του ταξιδιού

Ο Σάκης Ρουβάς αμέσως μετά από ένα εκρηκτικό sold-out διήμερο στο Κέντρο Αθηνών έφυγε για τη Ρωσία. Μετά από την #Stardome βραδιά του Σαββάτου κατευθύνθηκε απευθείας στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσει με μία από τις πρωινές πτήσεις της Κυριακής. Ώρα αναχώρησης: 9:00.

Στο Ελευθέριος Βενιζέλος, παρά την πρωινή πτήση, τον περίμεναν δημοσιογράφοι και κάμερες που θέλησαν να πάρουν μία δήλωσή του λίγο πριν πετάξει για αυτό το σπουδαίο γεγονός στη Μόσχα, τη λαμπερή εκδήλωση κύρους για το έτος της ελληνορωσικής φιλίας, όπου ήταν επικεφαλής του καλλιτεχνικού προγράμματος.

Μετά από μία πτήση διάρκειας περίπου 3:30 ωρών, έφτασε μαζί με την ομάδα του στην πρωτεύουσα της Ρωσίας όπου του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή πλήθος Ρώσων fans αλλά και Έλληνες της Ομογένειας.

Οι θερμοκρασίες που συνάντησε κατά την άφιξή του ήταν πολύ κοντά στο μηδέν. Συγκεκριμένα, όπως μοιράστηκε με τους εκατοντάδες χιλιάδες fans του στο instagram, λίγη ώρα αφότου προσγειώθηκε είχε μόλις 5 βαθμούς Κελσίου.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε με τους συνεργάτες του στο Mercedes-Benz αυτοκίνητο που τον περίμενε στο αεροδρόμιο Domodedovo και κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο Metropol όπου και διέμεινε κατά την παραμονή του στη Μόσχα.

Ωστόσο, ο Σάκης παρέμεινε ευδιάθετος και γεμάτος αστείρευτη ενέργεια. Συναντήθηκε μάλιστα αμέσως με τους υπεύθυνους παραγωγής της λαμπερής εκδήλωσης ώστε να ρυθμιστούν όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες της εμφάνισής το. Ως επικεφαλής του καλλιτεχνικού προγράμματος αλλά και ως ένας καλλιτέχνης με εμμονή στο καλό αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να μην βεβαιωθεί ότι είχαν ρυθμιστεί όλα.

Όσο η πρώτη μέρα πλησίαζε στο τέλος της, έφτανε η ώρα για στιγμές χαλάρωσης για τον Σάκη με τον ίδιο να μοιράζεται τη θέα του δωματίου του. Τη Μόσχα από ψηλά.

Την επόμενη μέρα, βρέθηκε στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας για να φωτογραφηθεί για ρώσικα κι ελληνικά media που εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για αυτό το σπουδαίο γεγονός και την εμφάνισή του. Πρωτοφανής ήταν όμως και ο ενθουσιασμός του κοινού για τον εορτασμό-ορόσημο.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης Ρωσίδες fans τον αναγνώρισαν κι έσπευσαν να πάρουν αυτόγραφο, να φωτογραφηθούν και θα βγάλουν selfie με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα όσα έγιναν στην Κόκκινη Πλατεία

Ο Σάκης Ρουβάς έγινε για ακόμα μία φορά αποδέκτης έντονων εκδηλώσεων λατρείας προς το πρόσωπο του. Ακόμα και στην πρωτεύουσα της Ρωσίας! Ρουβίτσες υπάρχουν παντού!

Η φήμη του ξεπερνάει τα σύνορα της Ελλάδας και απόδειξη είναι το φανατικό κοινό και στη Ρωσία! Η αγωνία για τη βραδιά ήταν αντιστρόφως ανάλογη της θερμοκρασίας που έφτασε το πρωί της Δευτέρας στους -5 βαθμούς. Ωστόσο, η πτώτση της θερμοκρασίας και το πολιτικό ψύχος που συνάντησε στην Κόκκινη Πλατεία δεν φάνηκε να του χάλασε το κέφι!

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Σάκης βρέθηκε στον κορυφαίο χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Κρεμλίνου που φιλοξένησε τη λαμπερή εκδήλωση κύρους!

Λίγες ώρες πριν την εμφάνισή του επί σκηνής, προετοιμαζόταν στο καμαρίνι του και δεν παρέλειψε να ανεβάσει videos στο instagram δείχνοντας πόσο ευδιάθετος είναι.

Παράλληλα, δείχνοντας ότι δεν ξεχνά τους fans του που ανυπομονούσαν να πάρουν μία γεύση από όσο γινόντουσαν το βράδυ της Δευτέρας. Η ανάρτηση που στέλνει φιλί στους fans του, από τη Ρωσία με αγάπη, προκάλεσε ντελίριο στα social media και ακολούθησαν αναρτήσεις – απάντηση όπως η παρακάτω!

Και η βραδιά ξεκίνησε… Ο Σάκης αποθεώθηκε! Ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης ερμήνευσε δικές του επιτυχίες και τραγούδια του Χατζιδάκι και του Θεοδωράκη με το κοινό, 6.000 Ρώσοι κι Έλληνες, να καταχειροκροτεί με ενθουσιασμό και όλοι στην αίθουσα να σηκώνονται όρθιοι έχοντας αφεθεί στο μοναδικό του ρυθμό!

Ανάμεσα σε άλλα ερμήνευσε το “Σε θέλω σαν τρελός” (διασκευασμένο σε ελληνικά και ρώσικα) ξεσηκώνοντας τους παρευρισκομένους, το “Shake It” που έχει αγκαλιαστεί από όλη την Ευρώπη -λόγω της συμμετοχής του Σάκη στη Eurovision- αλλά και “Τα Παιδιά του Πειραιά” στήνοντας ένα τεράστιο ελληνορωσικό γλέντι με τους 6.000 Έλληνες και Ρώσους να γίνονται “ένα” παρασυρόμενοι από τη μοναδική ενέργεια του κορυφαίου σταρ.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα όσα έγιναν στην εκδήλωση

Η μεγαλοπρεπής εκδήλωση κορυφώθηκε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, αφού η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά ερμηνεύοντας τραγούδια και στα ρώσικα και στα ελληνικά, απογείωσε τους προσκεκλημένους επικοινωνώντας τη δύναμη της κουλτούρας των δύο χωρών.

Ο Σάκης Ρουβάς γίνεται για ακόμα μία φορά αποδέκτης έντονων εκδηλώσεων λατρείας προς το πρόσωπο του. Αυτή τη φορά στην καρδιά της Ρωσίας!

Μετά το τέλος της βραδιάς, στήθηκε ένα ακόμα party με τον Σάκη να επιδίδεται σε ποντιακούς χορούς μαζί με τον Κωσνατντίνο Αργυρό, την Μελίνα Ασλανίδου αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη. Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη του για την παράδοση.

Η Τρίτη, μετά την αποθέωση της προηγούμενης βραδιάς από 6.000 Έλληνες και Ρώσους στην κεντρική σκηνή του κορυφαίου χώρου πολιτιστικών εκδηλώσεων του Κρεμλίνου, ξημέρωσε με λίγες ώρες ύπνου και γεμάτο πρόγραμμα. Ο Σάκης Ρουβάς επισκέφθηκε συμβολικούς χώρους ως επικεφαλής της σπουδαίας πρωτοβουλίας για το έτος φιλίας Ρωσίας-Ελλάδας.

Μέσα στις προγραμματισμένες δράσεις, έδωσε το “παρών” σε μεγάλη συνέντευξη Τύπου που φιλοξενήθηκε από τη νούμερο ένα εφημερίδα της Ρωσίας Komsomolskaya Pravda. Πραγματοποιήθηκε σε ειδικά επιλεγμένη αίθουσα που φιλοξενεί αρχηγούς κρατών και παγκόσμιους σταρ, με τον Σάκη να απαντά σε ερωτήσεις και να δίνει συνεντεύξεις σε Έλληνες και Ρώσους δημοσιογράφους που έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για τον ίδιο.

Στο τέλος της συνέντευξης Τύπου, η πρόεδρος της Νεολαίας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας δώρισε στον κορυφαίο Έλληνα καλλιτέχνη μία εικόνα της Παναγίας Σουμελά και ένα t-shirt με το λογότυπό της Ομοσπονδίας καθιστώντας τον Σάκη Ρουβά επίτιμο μέλος και ζητώντας τη βοήθειά του στην προσπάθειά τους.

Ο Σάκης δεσμεύτηκε πως θα συμβάλει έμπρακτα και με συνέπεια στην επίτευξη των στόχων τους για τη σύσφιξη των σχέσεων των δύο λαών μέσα από τον πολιτισμό.

Στη συνέχεια, ο Σάκης βρέθηκε σε ένα ρωσικό σχολείο στη Μόσχα που προάγει την ελληνική γλώσσα, την ελληνική παιδεία και τον ελληνικό πολιτισμό ως τιμώμενος προσκεκλημένος. Εκεί, συνομίλησε με Ρώσους μαθητές, που τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό, θέλοντας να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφα!

Ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης τούς μίλησε για την Ελλάδα, τις ελληνικές αξίες και την ελληνική παιδεία, έπαιξαν αρμόνιο και τραγούδησαν όλοι μαζί ελληνικά τραγούδια, ενώ έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία μαζί του οι Ρώσοι μαθητές και δάσκαλοι.

Το ταξίδι του στη Ρωσία ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης. η άφιξή του στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε λίγα λεπτά πριν τις 11.

Read More

And More