Το αγαπησιάρικο “αντίο” των παιδιών από το “Έτοιμο το πρωινό”!

‘Οτι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο… Και είναι λογικό… Πάντα όταν κανείς έρχεται αντιμέτωπος με το “αντίο”, το “αντίο” αυτό αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση…

Όσες φορές κι αν σου συμβεί, όσες φορές κι αν πρέπει να το αντιμετωπίσεις, πάντα είναι το ίδιο αμήχανο, το ίδιο περίεργο, το ίδιο έντονα συναισθηματικά φορτισμένο.

Ετσι, λοιπόν, μέσα σε ένα έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, είπαν σήμερα να πουν το δικό τους “αντίο” μέσα από τα social-media στο κόσμο και η παρέα του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου. Τα παιδιά της εκπομπής αντάλλαξαν αγαπησιάρικα μηνύματα, εστιάζοντας μόνο στα καλά αυτής της φετινής προσπάθειας που έκαναν στο “Ετοιμο το πρωινό”.

Πιο συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας των Καραβάτου-Κατσούλη με το Epsilon, ο Δημήτρης Μηλιόγλου ανέβασε μία φωτογραφία της ομάδας της εκπομπής, επισημαίνοντας τους συνεργάτες του και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μόνο αγάπη… μόνο καλές αναμνήσεις… και ένα μεγάλο δώρο… Αυτή η παρέα! Σας αγαπώ… Τα καλύτερα είναι μπροστά».


Read More

And More