Το άγχος της Ναταλίας Γερμανού

Το άγχος της Ναταλίας Γερμανού | tlife.gr

Τι κακό ήταν αυτό που βρήκε την Ναταλία Γερμανού; Πώς συνέβη αυτή η συμφορά; Τι ήταν αυτό που της χάλασε το βράδυ της Δευτέρας;

Ευτυχώς που υπάρχει και το διαδίκτυο, εκεί οπού είπε τον πόνο της.

Τα πράγματα είναι απλά. Η Ναταλία Γερμανού, Δευτέρα βράδυ αποφάσισε να πάει μία επίσκεψη σε φιλικό της σπίτι. Έλα μου όμως που στο συγκεκριμένο σπίτι δεν υπήρχει τηλεόραση; Εύλογα να αναρωτηθείτε, που είναι το κακό… Την απάντηση την δίνει η ίδια η Ναταλία μέσω του twitter της.

Όχι Ναταλία μου,απίστευτο Μα να βρεθείς σε σπίτι χωρίς τηλεόραση; Γίνεται αυτό στις μέρες μας; Και έχει και greek idol . Και να σε ρωτήσουν την επόμενη μέρα οι δημοσιογράφοι, εσύ να μην ξέρεις και όριστε πάλι στα φώτα της επικαιρότητας με τίτλους » Η Ναταλία σνομπάρει την Ρούλα» κλπ.

Άντε να εξηγήσεις πώς αποφάσισες να πας επίσκεψη και που να φανταζόσουν οτι εκεί που πήγες δεν υπήρχε τηλέόραση. Ας είναι οι καλά οι θαυμαστές σου όμως… Τους ζήτησες να σε κρατάνε ενήμερη και το έπραξαν. Με το παραπάνο.

Οι θαυμαστές σου έγιναν ανταποκριτές οπού σε ενημέρωσαν έγκυρα και έγκαιρα. Θα μας πάρουν την δουλειά, το βλέπω να γίνεται… Και εσύ όμως ευγενική, τους ευχαρίστησες… Και ξέρεις τώρα όταν ξαναπάς στο συγκεκριμένο σπίτι τι δώρο να πάρεις: μία τηλεόραση!

READ more