Το άλλο πρόσωπο του πρίγκιπα Harry – Με ομάδα εθελοντών στο Νεπάλ για να βοηθήσει τους σεισμόπληκτους!

Μπορεί όλοι να θεωρούν πως είναι ο μικρότερος και πιο κακομαθημένος στη βασιλική οικογένεια, αλλά εκείνος αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Harry που μετά τα ξενύχτια και τα σκάνδαλα θέλησε να δείξει την πιο ευαίσθητη πλευρά του και… τα κατάφερε.

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Kate και του William, ο Harry ξεκίνησε ενεργά την εθελοντική του δράση και έκανε πολλά κορίτσια να λυγίσουν… Γιατί; Μα φυσικά γιατί συμμετέχει στην εθελοντική ομάδα “Team Rubicon UK” με την οποία ταξίδεψε ως το Νεπάλ για να βοηθήσει τα παιδιά και τους κατοίκους της περιοχής που τον Απρίλη του 2015 έζησαν τον εφιάλτη του σεισμού.

Ο Harry μάλιστα, μπήκε για τα καλά στο ρόλο του εθελοντή, “σήκωσε τα μανίκια” και βοήθησε μαζί με τους υπόλοιπους στις πρώτες εργασίες για την ανέγερση του σχολείου για τα παιδιά, που κατεδαφίστηκε. Ο πρίγκιπας μάλιστα έμεινε και στο χωριό που είχε τις σοβαρές ζημιές από το σεισμό και προσπάθησε να διευκολύνει τους σεισμόπληκτους που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν.

Read More

And More