Το “Άλμα Ζωής” Θεσσαλονίκης βράβευσε τον Κώστα Καραφώτη!

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Κώστας Καραφώτης. Ο τραγουδιστής το μεσημέρι του Σαββάτου έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” Νομού Θεσσαλονίκης.
Η πρόεδρος Ντελιοπούλου Ελένη, καλωσόρισε τον τραγουδιστή στην εκδήλωση και του απένειμε τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη προσφορά του στον Σύλλογο.

Ο τραγουδιστής χάρισε την φωνή του στο τραγούδι – ύμνο του Συλλόγου, σε μουσική Ιορδάνη Παύλου και στίχους Γιάννη Μαλλιά, το οποίο θα συμπεριληφθεί ως bonus track στη νέα δισκογραφική δουλειά του.
Όπως είπε και ο ίδιος “Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα περαιτέρω απ’ το να τραγουδήσω τους στίχους, το οποίο μου πήρε 2 ώρες απ’ τον χρόνο μου, με σκοπό να δώσουμε όλοι μαζί ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα. Εγώ δηλώνω εθελοντής του συλλόγου και θα είμαι δίπλα σε κάθε προσπάθεια σας. Το χειροκρότημα δεν είναι για εμένα, είναι για όλες εσάς που καθημερινά παλεύετε για να βγείτε νικήτριες”.

O Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” Nομού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστου “Άλμα Ζωής” σε συνεργασία με μια ομάδα γυναικών απο τη Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η οργανωμένη αλληλοβοήθεια, η ψυχοκοινωνική στήριξη και αποκατάσταση των γυναικών που πάσχουν όπως επίσης και των μελών των οικογενειών τους, η συμβολή του στην απομυθοποίηση του καρκίνου και η ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More