Το ανάκτορο Χρουσαλά – Πατίτσα στο Ελληνικό!

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λεό Πατίτσας διακόπτουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις διακοπές τους κι επισκέπτονται το Ελληνικό όπου και χτίζουν το σπίτι – ανάκτορο, που θα στεγάσει τον έρωτά τους.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο που ανήκε στην οικογένεια Πατίτσα και έχει έκταση 1.000τμ. Το ”παλάτι” του ζευγαριού, όπως αναφέρει η RealNews, βρίσκεται στην περιοχή του Ελληνικού, πίσω από το παλιό αεροδρόμιο κοντά σε μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας.

Έχει θέα τον Υμηττό από τη βόρεια πλευρά και τη θάλασσα προς το νότο. Προστατεύεται επί 24ώρου βάσεως και είναι υπερπολυτελής. Η είσοδος επενδύεται με μάρμαρο από την Σικελία και η μάντρα έχει 3 μέτρα ύψος. Τα κάγκελα θα στολισθούν με κισσούς. Διαθέτει 16 δωμάτια και η κουζίνα απλώνεται στα 100τμ. Υπάρχει ένα οίκημα για το προσωπικό του ζευγαριού που έχει έκταση 300τμ.

Στο πίσω μέρος κατασκευάζονται δύο πισίνες, μία μικρή και μία μεγάλη. Δίπλα τους χτίζεται ένα αίθριο, όπου το ζευγάρι θα μπορεί να κάθεται με τους φίλους του, χωρίς να τους ενοχλεί ο ήλιος. Υπάρχει επίσης και αίθουσα δεξιώσεων αλλά και υπόγειο γκαράζ με δύο επίπεδα.

Έργα τέχνης, ενδοδαπέδια θέρμανση, τέσσερα θερμοδυναμικά τζάκια, ηλεκτρονική παρακολούθηση σε εξωτερικιούς χώρους κτλ, είναι μερικές μόνο από τις παροχές του σπιτιού. Το κόστος του υπολογίζεται πάνω από 10.000.000€.

Δες φωτογραφίες όπως τις δημοσίευσε η RealNews.

Read More

And More