Το “αντίο-μυστήριο” της Ελεονώρας Μελέτη!

Πολλά λέγονται και ακόμα περισσότερα γράφονται σχεδόν καθημερινά στα Μέσα για το μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη στο Star, αλλά και για το μέλλον της στην τηλεόραση γενικότερα, μιας και σε ότι έχει να κάνει με την επόμενη τηλεοπτική χρονιά η Ελεονώρα έχει αποφασίσει να προχωρήσει είτε σε ένα νέο εντελώς τηλεοπτικό βήμα για ΄κείνη ή αν δει ότι δεν βρίσκει αυτό που ονειρεύεται και επιθυμεί δεν έχει διστάσει να δηλώσει πως θα προτιμήσει να πάει… σπίτι της!

Ετσι ,λοιπόν, με τα πάντα να είναι φλου και υπό συζήτηση σε ότι έχει να κάνει με το επόμενο βήμα της, η Ελεονώρα αποχαιρέτησε πριν από λίγο τους τηλεθεατές και ενώ φρόντισε να ανανεώσει μαζί τους το ραντεβού για Σεπτέμβρη, αποφάσισε να μην προχωρήσει σε περισσότερες αποκαλύψεις που να έχουν να κάνουν με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Αποτέλεσμα; Ο αποχαιρετισμός της, ήταν ένας αποχαιρετισμός-μυστήριο! Ηταν ένα αντίο άκρως αινιγματικό με τη γνωστή παρουσιάστρια να μην μπορεί να κρύψει και τόσο καλά την συγκίνησή της!

Τι ακριβώς είπε;

«Θέλω όλοι να πάτε να ξεκουραστείτε! Να περάσετε καταπληκτικά! Να είστε με ανθρώπους που αγαπάτε, με ανθρώπους που περνάτε καλά. Μακριά η μιζέρια και οι μίζεροι. Βάλτε τα δυνατά σας να περάσετε όσο πιο καλά με ανθρώπους που αγαπάτε…Σας εύχομαι ένα υπέροχο καλοκαίρι και τα λέμε το Σεπτέμβρη! Πολλά φιλάκια»!

Read More

And More