Το ατύχημα του Hugh Jackman στην εκπομπή της Oprah!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Oprah ήταν ο Αυστραλός super star Hugh Jackman, ο οποίος ήθελε να κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο, στο ειδικά διαμορφωμένο πλατό μπροστά από την όπερα του Sidney, αλλά δεν τα υπολόγισε σωστά…

Ο Jackman θα ξεκινούσε από την κορυφή της όπερας και με την βοήθεια ενός σιδερένιου σκοινιού θα έφτανε μέχρι κάτω, αλλά καθώς κατέβαινε, δεν πρόλαβε να μειώσει ταχύτητα, με αποτέλεσμα να πέσει με φόρα στο έδαφος. Από την πτώση όμως, χτύπησε το προσωπό του. Η οικογένεια του ηθοποιού που τον παρακολουθούσε από το κοινό ανησύχησε πολύ, αλλά ο Hugh Jackman, φαίνεται ότι τη γλύτωσε μόνο μ’ ένα πρησμένο μάτι.

Αμέσως, έτρεξαν οι νοσοκόμοι μαζί με την Oprah και όταν συνειδητοποίησαν πως ο Jackman ήταν καλά, έκαναν νεύμα στο κοινό, το οποίο ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Ο γνωστός ηθοποιός σηκώθηκε και έσπευσε να καθησύχασε το κοινό. “Χτύπησα το μάτι μου. Δεν είναι πολύ άσχημα. Λυπάμαι πολύ”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Θέλοντας να τον περιποιηθεί η Oprah ζήτησε να κάνουν ένα διάλειμμα για να του βάλουν λίγο πάγο και μετά η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά.
Δες το video από την επεισοδιακή είσοδο του Hugh Jackman:

Read More

And More