Το AVENUE προ(σ)καλεί τον κόσμο να έρθει και να το… σηκώσει!

Το AVENUE, είναι το αγαπημένο Εμπορικό Κέντρο για όλη την οικογένεια. Με το Carrefour για τα καθημερινά ψώνια του σπιτιού, με ποικιλία επιλογών σε γνωστά και αγαπημένα brands για τη γυναίκα, το παιδί και τον άνδρα, με το Jumbo, το Η&Μ και τον υπέροχο παιδότοπο Volta Fun Park , με ενδιαφέρουσες επιλογές για ένα ευχάριστο διάλειμμα με καφέ, παγωτό ή φαγητό και με το δωρεάν parking 2000 θέσεων είναι το σημείο αναφοράς για όποιον επιθυμεί να ικανοποιήσει όλες του τις ανάγκες εύκολα και γρήγορα.
Τώρα με τις θερινές εκπτώσεις στο AVENUE υποδέχεται τους φίλους του με απίστευτες τιμές και εκπτώσεις έως 70% αλλά και πολλά δώρα! Από 15 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2011, τo AVENUE προσφέρει την ευκαιρία σε όσους κάνουν αγορές 50€ και άνω να κερδίσουν μοναδικά δώρα με ένα απλό SMS!
Από 15/7-31/8/11, καθημερινά δύο τυχεροί θα κερδίζουν από μια δωροεπιταγή αξίας 20€ από το CARREFOUR του AVENUE, μια τυχερή θα κερδίζει ένα δωρεάν μακιγιάζ και μια τυχερή θα κερδίζει ένα δωρεάν μανικιούρ από το SEPHORA με τη διαδικασία instant win. Και όχι μόνο … Το κομμωτήριο Maik Artistic Team θα προσφέρει καθημερινά ένα γυναικείο σέρβις (λούσιμο- χτένισμα) και ένα ανδρικό (λούσιμο-κούρεμα) Θα κληρωθούν συνολικά 80 δωροεπιταγές, 40 μακιγιάζ, 40 μανικιούρ και 80 σέρβις κομμωτηρίου.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι ο συμμετέχων να έχει πραγματοποιήσει αγορές αξίας τουλάχιστον 50€ από οποιαδήποτε από τα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου, την ημέρα αποστολής του μηνύματος.

Ένα τριήμερο στο Porto Hydra για μια τετραμελή οικογένεια

Και επειδή το AVENUE φροντίζει πάντα για ολόκληρη την οικογένεια, όλοι όσοι στείλουν sms από 15 έως 31 Ιουλίου θα μπουν στην κλήρωση για ένα ονειρεμένο τριήμερο στο Porto Hydra με διαμονή ενός ζευγαριού με ημιδιατροφή (πρωινό – βραδινό) και δωρεάν διαμονή για τα παιδιά!

Όλοι όσοι αποστείλουν sms από 15 έως 31 Ιουλίου θα μπαίνουν σε κλήρωση για το τριήμερο στο Porto Hydra. Η ηλεκτρονική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 1/8/2011 και το ταξίδι θα μπορεί να πραγματοποιηθεί έως τις 15/9/2011. Το δώρο περιλαμβάνει διαμονή ενός ζευγαριού με ημιδιατροφή (πρωινό-βραδινό) για 2 νύχτες-3 ημέρες. Αν το ζεύγος έχει έως 2 παιδιά, η διαμονή τους είναι δωρεάν στο δωμάτιο των γονέων.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι ο συμμετέχων να έχει πραγματοποιήσει αγορές αξίας τουλάχιστον 200 € από ένα ή περισσότερα καταστήματα του AVENUE για το χρονικό διάστημα από 15 ως 31/7/11.

ΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ ΥΠΝΟΥ (κεφαλάρι – βάση – στρώμα 1,60 χ 2,00) ΑΞΙΑΣ 990€ ΑΠΟ ΤΗΝ DUNLOPILLO

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εκεί καθώς όλοι όσοι στείλουν sms από 15 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου θα μπουν στην κλήρωση για ένα πλήρες σετ ύπνου Dunlopillo (κεφαλάρι-κρεβάτι-στρώμα)!
Όλοι όσοι αποστείλουν sms από 15 έως 31 Αυγούστου θα μπαίνουν σε κλήρωση για το πλήρες σετ ύπνου.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι ο συμμετέχων να έχει πραγματοποιήσει αγορές αξίας τουλάχιστον 300 € από ένα ή περισσότερα καταστήματα του AVENUE για το χρονικό διάστημα από 15/7 ως 31/8/11.
Πληροφορίες για τους όρους του διαγωνισμού στα www.avenuemall.gr



Read More

And More