To “Dancing” κατάφερε να σπάσει τον πάγο της τηλεθέασης ;

Για ακόμα μία Κυριακή, το πολυσυζητημένο “Dancind on ice” βγήκε με… δόξα και τιμή στον αέρα του ΑΝΤ1, με στόχο να καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον μας και την προτίμησή μας.

Το συγκεκριμένο σόου ήταν η μοναδική πρόταση live ψυχαγωγίας που υπήρχε χθες το βράδυ στους δέκτες μας, μιας και όλα τα υπόλοιπα κανάλια έπαιζαν ως γνωστόν ταινίες. Παρόλα αυτά και αυτή την Κυριακή η πορεία του “Dancing” δεν ήταν σαρωτική στους πίνακες τηλεθέασης.

Ναι μεν το πρόγραμμα κατάφερε να κρατήσει τα σκήπτρα της πρωτιάς, όμως, οι επιδόσεις του δεν έχουν καμία σχέση με τις απογειωτικές επιδόσεις του… κλασικού “Dancing”, το οποίο σχεδόν όλες τις Κυριακές που βρίσκεται στον αέρα, καταφέρνει να σημειώνει ένα εντυπωσιακό… γκραν-πρι τηλεθέασης !

Ετσι, τα λικνίσματα στον πάγο και η αποχώρηση του Θέμη Γεωργαντά, κατάφεραν να συγγινήσουν το 26,9% όσο αφορά στο σύνολο των τηλεθεατών και το 28,6% στα νεανικά κοινά, ενώ η αλήθεια είναι πως είχε και μία απογοητευτική έναρξη, όπου τα ποσοστά του κυμάνθηκαν κάτω του 20,0% !

Read More

And More