Το διάσημο λεσβιακό τηλεοπτικό ζευγάρι της Βρετανίας ποζάρει προκλητικά στο φακό!

Ένα βήμα παραπάνω στα τηλεοπτικά σίριαλ θέλησαν να κάνουν οι Βρετανοί σοκάροντας το κοινό. Ο λόγος για το λεσβιακό ζευγάρι που πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο γνωστές καθημερινές σειρές της Αγγλίας.

Θεωρώντας τις συνηθισμένες ιστορίες αγάπης ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα ξεπερασμένες, οι Βρετανοί έκαναν τη διαφορά και έβαλαν στη μικρή οθόνη ένα ζευγάρι δυο γυναικών που καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό καθημερινά με τις περιπέτειές του. Το εγχείρημα φαίνεται πως κέντρισε το ενδιαφέρον και η σειρά “Coronation Street” σημειώνει μεγάλη θεαματικότητα… Όσο για το τηλεοπτικό ζευγάρι των Sophie Webster και Sian Powers, με την Brooke Vincent και Sacha Parkinson, όπως είναι τα πραγματικά τους ονόματα, έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

Οι δυο πρωταγωνίστριες έκλεισαν ένα χρόνο τηλεοπτικής σχέσης και πόζαραν σε μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση για το περιοδικό Diva. Τα κορίτσια βρίσκονται γυμνά μέσα σε μια μπανιέρα και διασκεδάζουν παίζοντας με το πλαστικό παπάκι τους. Ενώ ένα άλλο στιγμυότυπο θέλει τις δυο κοπέλες να είναι σε ένα καναπέ έτοιμες να φιληθούν.

Read More

And More