Το δράμα της Έλενας Ακρίτα!

Η Έλενα Ακρίτα της τελευταίες μέρες ζει το δικό της, προσωπικό δράμα. Πριν από λίγες μέρες έχασε τον αγαπημένο της ξάδερφο, Κωνσταντίνο Γιαβάσογλου με τον οποίο έχουν μεγαλώσει από παιδιά μαζί. Η Έλενα και ο Κωνσταντίνος ήταν δεμένοι σαν αδέρφια και όλους αυτούς τους 20 μήνες που πάλευε με τον καρκίνο εκείνη ήταν συνέχεια στο πλευρό του.

”Η Έλενα έλιωσε, της στοίχισε πάρα πολύ ο θάνατός του. Είκοσι ολόκληρους μήνες, όσο κράτησε η αρρώστια του, ήταν στο πλευρό του προσπαθώντας, στον βαθμό που μπορούσε να μην καταλάβει τίποτα ο Κωνσταντίνος. Πραγματικό μαρτύριο. Όμως παρά τη μεγάλη της στενοχώρια δεν άφησε να φανεί στη δουλειά της το παραμικρό. Κατάφερε να μην περάσει ούτε και στο ελάχιστο από τον μεγάλο πόνο που έκρυβε στα κείμενά της”, δηλώνει στενός της συνεργάτης στην Espresso.

Και συνεχίζει: ” Την ταρακούνησε πολύ, προσπάθησε και προσπαθεί να κρατηθεί για να μην καταρρεύσει. Παράλληλα είχε να στηρίξει και τον γιο της τον Παύλο που έδινε εξετάσεις στο Λύκειο”. Για άλλη μια φορά η Έλενα απέδειξε το πόσο σωστή επαγγελματίας είναι.

Read More

And More