Το επικό «τρολάρισμα» του Πέτρου Φιλιππίδη στον Αντίνοο Αλμπάνη για την κακοκαιρία!

Περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με τον «Καταφαντασίαν Ασθενή» κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης με μια σειρά από αγαπημένους και ιδιαίτερα ταλαντούχους ηθοποιούς και αυτές τις μέρες βρέθηκε στα Επτάνησα. Συγκεκριμένα ο θίασος ήταν να δώσει παράσταση στην Κέρκυρα το Σάββατο, αλλά λόγω της κακοκαιρίας αυτή αναβλήθηκε για το βράδυ της Κυριακής.

Τι συνέβη όμως παρασκηνιακά και ποιος κατηγορήθηκε για την αναβολή της παράστασης;  Μα φυσικά ο Αντίνοος… όχι ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, αλλά το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα μας και έχει το όνομα «Αντίνοος». Ο Πέτρος Φιλιππίδης, μάλιστα, λόγω αυτής της συγκυρίας φρόντισε να «τρολάρει» τον φίλο και συνεργάτη του Αντίνοο Αλμπάνη.

Αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης ανέβασε στο instagram ένα video Με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όπου ενημέρωνε το κοινό πως στην  Κέρκυρα είχε μπουρίνια και γι’ αυτό αναβλήθηκε η παράσταση του Σαββάτου και ακολούθησε το μήνυμα του Πέτρου Φιλιππίδη που έλεγε πως για όλα φταίει ο … Αντίνοος!

Στο ίδιο ύφος και ο Ρένος Ρώτας που ανέβασε μια φωτογραφία του Αντίνοου αναφέροντας: «Έντονος καιρικός Αντίνοος… τυφώνας Αλμπάνης»!

Και το τρολάρισμα συνεχίζεται!

Read More

And More