Το γλέντι και η προετοιμασία του Λούκα για τον τελικό!

Μπορεί να κέρδισε την πρώτη μάχη στους ημιτελικούς της Eurovision και να πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό, αλλά η ελληνική αποστολή δεν επαναπεύεται σε αυτό. Ο Λούκας, ο Stereo Mike και οι χορευτές αφού γλέντησαν την πρώτη νίκη στους ημιτελικούς, ξεκουράστηκαν και ξεκινούν την προετοιμασία τους για τον τελικό.

Σήμερα το πρόγραμμα τους περιλαμβάνει λίγη γυμναστική για καλή φυσική κατάσταση και πρόβα για το “Watch my dance”. Εξάλλου, ο Λούκας όπου κι αν βρεθεί δεν διστάζει να τραγουδήσει το ελληνικό κομμάτι του τραγουδιού και να ξεσηκώσει τον κόσμο.
Όσο για το βράδυ του ημιτελικού, ο Λούκας και η υοπόλοιπη ομάδα ήταν πολύ ενθουσιασμένοι και έφθασαν στο ξενοδοχείο, με την ελληνική σημαία στους ώμους. “Περάσαμε! Το πιστεύαμε! Ήταν περιπετειώδης ο δρόμος μας μέχρι εδώ και νιώσαμε δικαίωση. Δώσαμε την ψυχή μας!”, είπε ο Λούκας στους Έλληνες δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει και οι αντιδράσεις και τα παράπονα για τη διοργάνωση της Eurovision, αφού όπως αναφέρθηκε στις εκπομπές ο σκηνοθέτης “αδίκησε” την ελληνική συμμετοχή, με πλάνα που δεν έδειχναν όλα τα σημεία της χορογραφίας που είχε ετοιμάσει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις των μεγάλων πρακτορείων στοιχημάτων το “dance ζεϊμπέκικο” του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου το τελευταίο εικοσιτετράωρο ανέβηκε από την 21η θέση στην 14η δηλαδή κάλυψε επτά θέσεις.

Read More

And More