Το καρδιοχτύπι της Πωλίνας για το γιο της – Γιατί αναγκάστηκε να δηλώσει τυπικά εξαφάνιση

Δύσκολες ώρες περνά η αγαπημένη τραγουδίστρια Πωλίνα.Ο γιος της Απόστολος που σπουδάζει εδώ και λίγο καιρό στη Γλασκώβη ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα την Κυριακή που μας πέρασε. Τελικά ο Αποστόλης δεν ήρθε με την προγραμματισμένη πτήση, κάτι που ανησύχησε την Πωλίνα.

Η Πωλίνα ζήτησε πληροφορίες από την αεροπορική εταιρεία, θέλοντας να μάθει αν ο 21χρονος γιος της μπήκε ή όχι στην συγκεκριμένη πτήση, αλλά δεν της έδωσαν πληροφορίες αφού ο επιβάτης είναι ενήλικος.

Επειδή το κινητό του Αποστόλη λειτουργεί μόνο στη Σκωτία, η Πωλίνα δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί του κάτι που την ανάγκασε να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να δηλώσει εξαφάνιση του γιου της, προκειμένου να μπορέσει να μάθει πληροφορίες από τη αεροπορική εταιρεία. Η ελληνική αστυνομία έδωσε αμέσως σήμα στην Ιnterpol.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι ανήσυχη αλλά ψύχραιμη και είναι σίγουρη πως ο Αποστόλης σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί της. Η Πωλίνα έχει μεγάλη αδυναμία στο γιο της και έχει δηλώσει στο παρελθόν μιλώντας για εκείνον ότι πολύ νωρίς έγινε αυτόνομος!

Δες τι είχε πει για το γιο της πέρσι στο Happy Day


Read More

And More