Το κλάμα της Naomi Campbell

Το κλάμα της Naomi Campbell | tlife.gr

Αυτήν την φορά δεν έδειρε κάποιον, ούτε τον έβρισε. Ένα τελειώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που την έχουμε συνήθισε έδειξε στην εκπομπή της Oprah ο «ταύρος» του μόντελινγκ -όπως την έχουν αποκαλέσει- Naomi Campbell.

Τα λόγια της μητέρας της που βρισκόταν ζωντανά στο κοινό προκάλεσαν τα δάκρυα της μαύρης γαζέλας του μόντελινγκ. «Νιώθω σαν να την εγκατέλειψα», είπε η 59χρονη (που έγινε μητέρα στα 19 της) και εξήγησε πως ανέθεσε την ανατροφή της κόρης της σε μια άλλη γυναίκα διότι εκείνη γύριζε ανά τον κόσμο σε μια προσπάθεια να ζήσει το όνειρό της και να γίνει μπαλαρίνα.

Μάταια προσπαθούσε η παρουσιάστρια να την ηρεμήσει. Τα χαρτομάντηλα και οι αγκαλιές φαίνεται πώς δεν κατάφεραν να ηρεμήσουν το μοντέλο και γι’ αυτό αναγκάστηκε να διακόψει την εκπομπή της για διαφημίσεις.

Όταν επέστρεψαν το μόνο που δήλωσε η Naomi ήταν «Δεν ξέρω. Ίσως επειδή η μητέρα μου είναι εδώ και τα λόγια της… κατανοώ τις θυσίες που έπρεπε να κάνει». «Δεν είμαι υπερήφανη για πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου και πασχίζω να γίνω καλύτερος άνθρωπος, να βρω εσωτερική γαλήνη», συνέχισε το μοντέλο

Στην συνέντευξη της παραδέχθηκε ότι έχει σοβαρό πρόβλημα αυτοελέγχου που πολλές φορές την έφτασε μέχρι και στα δικαστήρια διακιολογωντας αυτήν την ψυχολογική της συμπεριφορά στην εγκατάλειψη που ένοιωσε ως παιδί.

Δείτε την εμφάνιση της στην εκπομπή της Oprah.

READ more