Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι σήμερα γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! Την αναγνωρίζεις;

Τις τελευταίες ημέρες τα challenges που κυκλοφορούν στα social media είναι πολλά. Αυτό που έχει «κερδίσει» τους περισσότερους δεν είναι άλλο από το baby challenge, στο οποίο ανεβάζεις μία φωτογραφία σου από τότε που ήσουν μωρό ή έστω σε παιδική ηλικία, ενώ στη συνέχεια προκαλείς και άλλους φίλους σου να κάνουν το ίδιο.

Η νεαρή Ελληνίδα ηθοποιός ανταποκρίθηκε με τη σειρά της στο challenge αυτό, δημοσιεύοντας στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, όπως βλέπεις, η ίδια ποζάρει ντυμένη μπαλαρίνα και εντυπωσιάζει με το γλυκό προσωπάκι της.

Αν δεν την αναγνώρισες, σου αποκαλύπτουμε πώς το χαριτωμένο κοριτσάκι της φωτογραφίας δεν είναι άλλο από την Φωτεινή Αθερίδου, η οποία αυτό το διάστημα μένει σπίτι και… ξέθαψε την συγκεκριμένη φωτογραφία στο άλμπουμ των παιδικών της αναμνήσεων.

“Πιστεύω ότι έχω να βάψω τα νύχια μου από τότε…” , έγραψε με χιουμοριστική διάθεση στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια από τους followers της να πέφτουν… βροχή.

Read More

And More