Το κορίτσι που μεγάλωσε σαν κόρη του ο Μιχάλης Ασλάνης σπάει τη σιωπή της στην Τατιάνα!

Για τον αγαπημένο της νονό Μιχάλη Ασλάνη μίλησε στην Τατιάνα η Τζούλια – Αγγελική . Το κορίτσι που ο γνωστός σχεδιαστής είχε σαν κόρη του βρέθηκε σήμερα μαζί με την μαμά της Βέρα στο πλατό του Μίλα και εκμυστηρεύτηκε τα συναισθήματά της για τον θάνατό του αγαπημένου της προσώπου ενώ μοιράστηκε και τις αναμνήσεις που είχε από εκείνον.

Η Τζούλια είναι μόλις 21 ετών αλλά έχει μάθει από μικρή να δουλεύει σκληρά. Κάτι που ο Μιχάλης Ασλάνης είχε εκτιμήσει και την είχε πάρει μαζί με την μητέρα τς υπό την προστασία του. Της είχε τρομερή αδυναμία και την θεωρούσε στήριγμά του. Αντίστοιχα κι εκείνη, όπως εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα, τον υπεραγαπούσε και πάντα θα τον αγαπάει.

Μαζί με την μαμά της μένουν στο σπίτι του σχεδιαστή στη Μύκονο. Εκεί επισκέπτονταν πολύ συχνά την βαφτιστήρα του και όταν οι δουλειές δεν του το επέτρεπαν της έστελνε όμορφα σημειώματα. Άλλες φορές η Τζούλια και η κυρία Βέρα ερχόντουσαν στην Αθήνα για να το δουν.

Η Τζούλια σπουδάζει σε πανεπιστήμιο στην Κρήτη και κατάφερε να προκόψει στη ζωή της με την βοήθεια του Μιχάλη Ασλάνη. Από δύο ετών που ήρθε στην Ελλάδα από την Αλβανία μαζί με την μαμά της, μέχρι την ημέρα που τον έχασε για πάντα εκείνος ήταν πάντα στο πλευρό της. Η είδηση του θανάτου του ήταν ένα σοκ που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει…

Δες τη συγκλονιστική συνέντευξη στην Τατιάνα!

Read More

And More