Το ξέσπασμα της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου: «Φτάνει πια! Σιχάθηκα…»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, με αφορμή την εθνική τραγωδία και την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στην χώρα μας εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή ηθοποιός και κόρη της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη έστειλε το δικό της μήνυμα για όλα τα τραγικά πράγματα που συμβαίνουν τριγύρω μας.

Διάβασε την ανάρτηση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου:

“Φτάνει πια σε αυτή την χώρα ο ένας να κατηγορεί τον άλλον! Φτάνει να μην αναλαμβάνει κανείς ευθύνη! Φτάνει να μην μπορεί αυτή η χώρα να οργανωθεί επιτέλους! Σιχάθηκα πια να ζω σε μια χώρα που αυτοί που κυβερνάνε δεν αγαπάνε αυτόν τον τόπο! Έναν τόπο που μόνο ευγνωμοσύνη θα έπρεπε να νιώθουμε όλοι που ζούμε εδώ! ευγνωμοσύνη για την ιστορία μας για την ψυχή της Ελλάδας!

Ευγνωμοσύνη για αυτά που μας προσφέρει αυτός ο τόπος… την ιστορία, τον πολιτισμό, την θρησκεία μας, τα ήθη και έθιμα μας, τον ήλιο, την φύση! Χρειάζεται να ξυπνήσουμε πια! Αγαπάμε αυτήν χώρα; Εγώ προσωπικά την λατρεύω λατρεύω τα πάντα εδώ… αλλά δυστυχώς το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι… χρειάζεται αλλαγή αν θέλουμε να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα που μας αξίζει!

Μια Ελλάδα με Έλληνες ενωμένους κ αγαπημένους με παιδεία και με αγάπη για τον συνάνθρωπο… Και ποτέ να μην ξεχνάμε ότι όλοι χρειαζόμαστε όλους! Πράξεις μόνο με ταπεινότητα! Συλλυπητήρια σε όλους αυτούς που χάσανε αγαπημένους… και πολλά πολλά συγχαρητήρια σε ανθρώπους που βοήθησαν και βοηθάνε χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις!”

Read More

And More