Το ξέσπασμα της Μαρίας Σολωμού: “Με τον Τσίπρα χειροτέρεψε η κατάσταση… Η πολιτική διαφθείρει”

Δεν θεωρεί τον εαυτό της ειδικό στην πολιτική και τα πολιτικά πράγματα της χώρας, ως απλή πολίτης έχει τη δική της άποψη για όλα όσα βιώνουμε και τη στηρίζει σθεναρά. Ο λόγος για την Μαρία Σολωμού που μιλά στο Secret των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι και όχι μόνο…

“Νομίζω ότι θα ήθελα κάποιον νέο στην κυβέρνηση- χωρίς απαραίτητα να είναι ο Τσίπρας αυτός. Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι με τον Τσίπρα – ίσα ίσα νομίζω ότι έχει χειροτερέψει η κατάσταση. Παρόλα αυτά, ναι, χρειαζόταν μια αλλαγή. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η σωστή. Πραγματικά είτε είσαι ο Τσίπρας είτε όχι να εύχεσαι αυτός που ανέβηκε στην κυβέρνηση να κάνει κάτι”, δήλωσε χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια της Οικογένειας Addams που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Βέμπο.

Όσον αφορά στην κατάσταση που βιώνουμε αυτήν την περίοδο, η Μαρία δηλώνει: “Θεωρώ ότι δεν έχουμε πιάσει ακόμη πάτο με την οικονομική κρίση και ότι θα χειροτερέψουν τα πράγματα. Η τραγική κατάσταση με τους πρόσφυγες δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει φθάσει σε αυτό το σημείο. Εδώ και πολλά χρόνια πνίγονται πρόσφυγες, τώρα όμως το πράγμα έχει ξεφύγει”.


Read More

And More