Το ξέσπασμα της Νίκης Βίσση κατά του Ψινάκη για τη φωτιά στο Μάτι

Με αφορμή την εμφάνιση του Ηλία Ψινάκη στην εκπομπή “Αυτοψία”, το βράδυ της Πέμπτης, και τη συζήτηση του δήμαρχου με τον Αντώνη Σρόιτερ για τη φονική φωτιά στο Μάτι, η Νίκη Βίσση ξέσπασε μέσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Να σου θυμίσουμε πως το σπίτι της αδερφή της Άννας Βίσση, κάηκε ολοσχερώς το περασμένο καλοκαίρι χάνοντας η ίδια τα πάντα, αντικείμενα, αλλά και αναμνήσεις μιας ολόκληρης ζωής.

«Ήθελα να ήξερα στην εκπομπή σήμερα στον alpha που βγαίνει ο ( ούτε το όνομά του δεν γουστάρω να πω) ο υποτιθέμενος Δήμαρχος του Μαραθώνα Ψινάκης προσπαθεί να φτιάξει το προφίλ του; ή να εξευτελιστεί ακόμη περισσότερο; Πως μπορεί να λέει ότι κοιμάται τα βράδια, πως μπορεί να λέει ότι τα έκανε όλα όπως έπρεπε. ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ. Ας έρθει κ εδώ να μας το πει κ να μας κοιτάει στα μάτια. Ας έρθει εδώ μετά από 7 μήνες που ακόμη κανείς δεν καταδικάστηκε για το «φόνο» 100 ανθρώπων. Ας έρθει εδώ μετά από 7 μήνες που ακόμη οικογένειες μένουν σε κατασκηνώσεις και σιτίζονται από συσσίτια. Ας έρθει εδώ μετά από 7 μήνες που περιμένουμε τι θα γίνει με τα σπίτια μας. Ας έρθει εδώ μετά από 7 μήνες να δει που ζούμε, παρέα με τον αμίαντο, τα καμένα, τους διαλυμένους δρόμους, τη βρωμιά. Ας έρθει εδώ μετά από 7 μήνες κ να του πουν οι οικογένειες που είναι στις ευαίσθητες ομάδες ότι η κοινωνική πρόνοια είναι ανύπαρκτη. Πίστευα ότι έχω μαλακώσει, ότι δεν θα μου βγαίνει οργή και θυμός. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ – ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

ΦΙΛΟΙ δεν γράφω συχνά ελπίζω να μην κουράζω άλλα έχω ανάγκη να τα πω να τα μαθαίνετε και όσοι δεν μένετε εδω να γνωρίζετε οτι μας κοροϊδεύουν. Γραφειοκρατικα μας τσακίζουν κ ο Δήμαρχος αν είχε ……….. θα έπρεπε να μπει μπροστά. Δεν έχει όμως για τέτοια, έχει μόνο για να βγαίνει στις τηλεοράσεις και να παραμυθιάζει. ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ. Δ Ε Ν Ξ Ε Χ Ν Ω ».

Read More

And More