Το ξέσπασμα του M. Winehouse! Κατηγορεί τον Blake για το θάνατο της Amy!

Ο πατέρας της Amy Winehouse, Mitch, σε συνέντευξη που έδωσε στο CNN και τον Piers Morgan, ανοίγει την καρδιά του και ξεσπά: ”Έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να εμποδίσω και να διακόψω τη σχέση της Amy μου με τον Blake Fielder!”.

O Mitch Winehouse, δεν συμπαθούσε ποτέ ιδιαίτερα τον σύντροφο της κόρης του που έφυγε από την ζωή τον Ιούλιο στα 27 της χρόνια, μόνο που τώρα τον κατηγορεί για τον θάνατό της! Σε μια άκρως συναισθηματική συνέντευξη που έδωσε στον Piers Morgan, o Mitch ρίχνει όλες τις ευθύνες για τη γνωριμία της κόρης του με τον κόσμο των ναρκωτικών στον Blake Fielder-Civil.

”Τον σιχαινόμουν και έκανα πραγματικά ό,τι μπορούσα για να σταματήσει αυτή η σχέση. Αλλά η Amy αγαπούσε υπερβολικά πολύ τον Blake. Ήταν αυτός που της ”γνώρισε” την ηρωίνη και την κοκαΐνη. Του έλεγα ”άφησε την κόρη μου ήσυχη, την σκοτώνεις”. Ήταν βαριά άρρωστη. Έπαιρνε μεγάλες δόσεις ουσιών και απορώ πώς επέζησε τόσα χρόνια. Φαίνεται πως τελικά, ήταν πολύ δυνατή”, δήλωσε ο ίδιος όπως διαβάσαμε στην Daily Mail.

Αντιθέτως, όσον αφορά στη σχέση της Amy με τον Reg Traviss, ο Mitch τόνισε πως η κόρη του ήταν πραγματικά ευτυχισμένη! ”Πιστεύω πως θα μπορούσαν ακόμα και να παντρευτούν. Ήθελε να αποκτήσει παιδιά και για εκείνη δεν υπήρχε καλύτερος άνθρωπος από τον Reg για να τα φέρει στον κόσμο. Είναι πολύ λυπητερό που ποτέ τους δεν κατάφεραν να ζήσουν τη ζωή που είχαν σχεδιάσει.”.

Και συνέχισε: ”Yπάρχουν στιγμές που νιώθω σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Ακόμα και τώρα, αν ξαφνικά την έβλεπα να περπατάει στους χώρους του σπιτιού, δεν θα αισθανόμουν έκπληξη! Ποτέ της δεν θα φύγει πραγματικά! Όλη μου η οικογένεια πιστεύει και στη ζωή μετά τον θάνατο. Σίγουρα η Amy αυτή τη στιγμή βρίσκεται ανάμεσά μας. Την ημέρα της κηδείας της, καθώς ανέβαινα να μιλήσω για εκείνη, μπήκε στον χώρο μια σκουρόχρωμη πεταλούδα. Αφού κάθισε στον ώμο της πολύ καλής φίλης της Amy, Kelly Osbourne, πέταξε γύρω από εμένα. Έχετε ξανακούσει κάτι παρόμοιο; Ήταν απίστευτο αυτό!”.

Δες βίντεο από τη συνέντευξη του Mitch:

Read More

And More