Το λαμπερό πάρτι της Εριέττας Κούρκουλου στη Σαρδηνία

Η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση ενηλικιώθηκε! Στις 7 Αυγούστου η Εριέττα έκλεισε τα 18 χρόνια και η μητέρα της για να ευχαριστήσει την αγαπημένη της κόρη διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι προς τιμήν της στη Σαρδηνία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”, μητέρα και κόρη ταξίδεψαν στην “Καραϊβική της Ευρώπης” για να γιορτάσουν την ιδιαίτερη αυτή μέρα. Στην συντροφιά τους βρέθηκαν λίγοι, αλλά καλοί φίλοι της νεαρής κληρονόμου.

Η Εριέττα και η μητέρα της έφτασαν με ιδιωτικό αεροπλάνο στο κοσμοπολίτικο Porto Cervo, που αποτελεί το καταφύγιο των rich and famous του κόσμου. Οι φίλοι της εορτάζουσας έμειναν ση θαλαμηγό της οικογένειας και στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο “Cala di Volpe”, που βρίσκεται στην Costa Smeralda.

Ανάμεσα στους δεκαπέντε φίλους που πήγαν στο μέρος για να ευχηθούν στην Εριέττα, ήταν ο Κώστας Μαρτάκης και ο αγαπημένος της Εριέττας και μοντέλο Χάρης Πλούσης. Η γιορτή ξεκίνησε με δείπνο στο διάσημο εστιατόριο “Piccolo Pevero”. Εκεί η Εριέττα έσβησε τα δεκαοχτώ κεράκια της τούρτας υπό βροχή βεγγαλικών.

Το φαντασμαγορικό πάρτι συνεχίστηκε στο club “Billionaire”, που όπως μαρτυρεί η ονομασία του, απευθύνεται στους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη.

Η Εριέττα και η παρέα της συχεχίζουν τις διακοπές τους στην Σαρδηνία, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τα γαλαζοπράσινα νερά του νησιού, δίπλα σε όλη παγκόσμια αφρόκρεμα.

Read More

And More