Το Netflix θα ήθελε συνεργασία με τον Harry και την Meghan Markle!

Προς τον Harry και την Meghan Markle στρέφεται η τηλεοπτική πλατφόρμα Netflix, εκφράζοντας ανοιχτά το ενδιαφέρον να εντάξει το πρώην πριγκιπικό ζευγάρι στο δυναμικό της. «Ποιος δεν ενδιαφέρεται;» απάντησε ο Τεντ Σαράντος, επικεφαλής της πλατφόρμας, όταν ρωτήθηκε για πιθανή συνεργασία με το ζευγάρι, που πλέον είναι απαλλαγμένο από τα βασιλικά του καθήκοντα, γράφει η βρετανική εφημερίδα «The Guardian».

«Ναι σίγουρα», δήλωσε ο Σαράντος για την επιθυμία του να συνεργαστεί με την Meghan και τον Harry μετά το Megxit. Το ενδιαφέρον του Netflix να συνεργαστεί με το ζευγάρι, που απαρνήθηκε τους βασιλικούς τίτλους για να ζήσει μία πιο «απλή» ζωή έρχεται καθώς το ίδιο δήλωσε πριν την ανακοίνωση αποδέσμευσης του από το παλάτι ότι επιθυμεί να εργαστεί και να είναι οικονομικά ανεξάρτητο.

Ρεπορτάζ στον βρετανικό Τύπο αναφέρουν ότι ο Harry στην πρεμιέρα της ταινίας «Lion King» του Τζον Φαβρό, φέρεται να είπε στον σκηνοθέτη: «Αν χρειαστείς κάποιον ως αφηγητή…» με την γυναίκα του να συμπληρώνει αστειευόμενη: «Γι’ αυτό ακριβώς είμαστε εδώ… εδώ είναι ο αγωνιστικός χώρος».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More