Το “Νησί” εξαφάνισε από τον τηλεoπτικό χάρτη και χθες τον ανταγωνισμό !

Ηταν ένα επεισόδιο το οποίο περίμεναν όλοι πως και πως …Το περιμέναν όλοι πως και πως εδώ και δύο ολόκληρες εβδομάδες ,αφού ως γνωστόν την περασμένη Δευτέρα το “Νησί” δεν έπαιξε ,λόγω της διακαναλικής συνέντευξης του Πρωθυπουργού !

Αποτέλεσμα; Το “Νησί” ήρθε και εξαφάνισε απο τον τηλεοπτικό χάρτη τον ανταγωνισμό ! Αυτή την φορά βέβαια, οι τηλεθεάσεις της σειράς στο σύνολο δεν χτύπησαν 60άρια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η πορεία του “Νησιού” στους πίνακες τηλεθέασης δεν ήταν εξίσου εντυπωσιακή.

Ετσι, η σειρά – φαινόμενο του Mega έκανε στο σύνολο 46,6% , ενώ σε κάποια τέταρτα προβολής της έφτασε μέχρι και το 59,9% ,ενώ στα νεανικά κοινά 15-44 ετών ,έκανε 51,5% και σε τέταρτο μέχρι και …68,2% !

Την ίδια ώρα ο ανταγωνισμός πάλευε για να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων ,χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Το “Next Top Model” στον ΑΝΤ1 έκανε κατά μέσο όρο 13,1% και 15,0% στα νεανικά κοινά ,ενώ το “Big Brother” καταποντίστηκε με γενικό μέσο όρο 6,8% και 7,3% στα νεανικά κοινά.

Οσο για το ποια ήταν η κορύφωση του χθεσινού επεισοδίου ; Εννοείται το πλάνο με τον μικρό “Δημήτρη” και τον φίλο του, όπου ο πιτσιρικάς λέει με συγκλονιστικό τρόπο :

“Το αποφάσισα… Θα την κάνω μάνα μου… Μέσα μου… Θα την κάνω μάνα μου… Η πραγματική μου μάνα δεν έχει έρθει ποτέ να με δει” !

Δεν νομίζω πως θα διαφωνήσετε !

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164