Το νησί των ιπποτών υποδέχτηκε celebrities τον πιο ζεστό καλοκαιρινό μήνα!

Για άλλη μια χρονιά, η Ρόδος έγινε πόλος έλξης στις αρχές Αυγούστου για δεκάδες επώνυμους και μη, που το επισκέπτονται ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι.

Αρκετοί έδωσαν το παρών στα σοκάκια της παλιάς πόλης ενώ πολλούς άλλους είδαμε και σε γνωστό ξενοδοχείο, λίγο πριν ξεκινήσουν τις βόλτες τους στο Νησί των Ιπποτών. Η Ρόδος και πάλι είχε την τιμητική της, μιας και έγινε Instagram trend, αφού πολλές φωτογραφίες και βίντεο πλημμύρισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσα στους επώνυμους Έλληνες που το επισκέφτηκαν ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μιας και από εκεί κατάγεται, ο Αντώνης Ρέμος, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Κώστας Πηλαδάκης με τη σύντροφό του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Ιωάννα Μπέλλα και πολλοί ακόμη.

Χάρης Σιανίδης-Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μαρία Καλάβρια-Χάρης Σιανίδης-Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Χάρης Θεοχάρης-Αντώνης Καμπουράκης

Αντώνης Ρέμος

Λάκης Γαβαλάς

Κώστας Πηλαδάκης-Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Μαρία Καλάβρια-Τίνα Ρουμπέτη-Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου-Ιωάννα Ρουμπέτη

Κώστας Πηλαδάκης-Κωνσταντίνος Χριστοφόρου-Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Αντώνης Ρέμος-Ιωάννα Μπέλλα-Μαρία Καλάβρια-Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Χάρης Σιανίδης-Αναστασία Καμπουράκη-Αντώνης Καμπουράκης-Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Αντώνης Ρέμος

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης με τη σύζυγό του, Εύη και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Ιωαννίδης με τη σύζυγο του Τάσση Ιωαννίδη μαζί με τον Αντώνη Ρέμο

Μαρία Καλάβρια-Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Ιωάννα Μπέλλα

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More