Το oδοιπορικό του TLIFE στην Κύθνο με αφορμή το γάμο της Δέσποινας Καμπούρη!

Το καλοκαίρι όλα μοιάζουν πιο όμορφα. Έχουν έναν θαλασσινό αέρα και λάμπουν σαν τον ήλιο! Το μυαλό μας ταξιδεύει στις παραλίες και στα νησιά και η ιδανική στιγμή είναι όταν είναι και το κορμί μας εκεί! Η ιδανική στιγμή για το TLIFE ήρθε το περασμένο Σάββατο, με αφορμή το γάμο της Δέσποινας Καμπούρη και του Βαγγέλη Ταρασιάδη που έγινε στην Κύθνο.

Το αιγαιοπελαγίτικο νησί στις δυτικές Κυκλάδες που απέχει μόνο λίγες ώρες από την Αθήνα και είναι από τους καλύτερους προορισμούς για μικρές αποδράσεις. Μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις κι εσύ μέσα από το φωτορεπορτάζ του Πέτρου Χόντου.

Ο φωτορεπόρτερ του TLIFE είχε την ευκαιρία να γυρίσει το νησί σπιθαμή προς σπιθαμή και να απαθανατίσει τις όμορφες γωνιές του, τα τοπία του και τις υπέροχες παραλίες του. Σε αυτές που απόλαυσαν τα μπάνια τους όλες αυτές τις μέρες πολλοί από τους αγαπημένους σου celebrities.

Η ιδιαιτερότητα του νησιού είναι ότι δεν υπάρχουν οργανωμένες παραλίες και αυτό οφείλεται στο ότι τις περισσότερες μπορεί να τις προσεγγίσει κανείς είτε μέσω χωμάτινων δρόμων είτε από την θάλασσα.

Η επαφή με τη φύση άλλωστε είναι το πρώτο χαρακτηριστικό που αναζητά κάποιος που θα ταξιδέψει στο συγκεκριμένο κυκλαδίτικο νησί.

Εκτός όμως από τα φυσικά τοπία υπάρχουν πολλά ακόμα αξιοθέατα που θα κάνουν τη διαμονή σου ενδιαφέρουσα και θα γεμίσουν το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών σου!

Εκκλησίες και μοναστήρια, μουσεία, αρχαιολογικοί και ιστορικοί χώροι αλλά και σημάδια της μεταλλευτικής δραστηριότητας του πρόσφατου παρελθόντος του νησιού.

Οι κάτοικοί του απολαμβάνουν καθημερινά αυτές τις ονειρεμένες εικόνες που σε κάνουν να βουτάς στο μπλε ακόμα και αν τις βλέπεις απλά σε ένα άρθρο. Κάποιους από αυτούς τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Ζεστοί και φιλικοί άνθρωποι που σε αγκαλιάζουν με το που θα σε γνωρίσουν και θα πάρουν μέρος στη χαρά σου. Την ημέρα του γάμου, για παράδειγμα, συμμετείχαν όλοι με τον τρόπο τους. Τα social media γέμισαν με το #kythnos και μάλιστα στον επίσημο λογαριασμό του νησιού στο instagram ανέβηκαν φωτογραφίες με τις προετοιμασίες.

Άλλο ένα συν του νησιού για τις αποδράσεις σου είναι οι λογικές τιμές που θα βρεις στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, στο φαγητό αλλά και στις υπόλοιπες υπηρεσίες και προϊόντα.

Και για την ιστορία, το νησί ονομάζεται και Θερμιά, τουλάχιστον από τον 12ο αιώνα. Το όνομα αυτό οφείλεται στις θερμές πηγές που υπάρχουν μέχρι και σήμερα στον όρμο των Λουτρών.

Τα λουτρά της Κύθνου λέγεται ότι απολάμβανε και ο βασιλιάς Όθωνας και η βασίλισσα Αμαλία. Σίγουρα πάντως τα απολαμβάνουν και οι τουρίστες που το επισκέπτονται κάθε χρόνο…

Καλό καλοκαίρι λοιπόν!

Read More

And More