Το όλο νόημα μήνυμα του Σάββα Γκέντσογλου μετά τον σάλο με τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη!

Το όλο νόημα μήνυμα του Σάββα Γκέντσογλου μετά τον σάλο με τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη! | tlife.gr

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη περί σχέσης του πρώην συντρόφου της, Σάββα Γκέντσογλου, με τη Βίκυ Κάβουρα έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της lifestyle επικαιρότητας τα τελευταία 24ωρα. «Με τον Σάββα χωρίσαμε εδώ και δύο μήνες. Γνώριζα αρκετούς μήνες πως είχαν σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, με τα λόγια της αυτά ήταν αρκετά για να προκαλέσουν την αντίδραση τόσο του διεθνή ποδοσφαιριστήόσο και της γοητευτικής ηθοποιού.

Το βράδυ της Πέμπτης, εν μέσω του σάλου που ξέσπασε, ο Σάββας δημοσίευσε στα InstaStories του ένα μήνυμα όλο νόημα. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους κάποιες σκέψεις του σχετικά με την ιδανική γυναίκα για εκείνον. «Εάν είσαι αρκετά τυχερός ποτέ, να βρεις μια γυναίκα που είναι απελπιστικά ρομαντική με βρώμικο μυαλό, να την κρατήσεις. Γιατί αυτή θα είναι δικιάς σου στις 2 το πρωί και στις 2 το μεσημέρι. Αυτή θα σε φιλήσει εκεί που πονάς για όσο πονάς. Αυτή δεν ξέρει μόνο πώς να σε ανάψει αλλά και πώς να σε περιποιηθεί σωστά, είναι κάποια που αξίζει και λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σε ποια αναφέρεται ο διεθνής ποδοσφαιριστής; Όλα αυτά τα βρήκε στη Βίκυ Κάβουρα ή μήπως δεν τα βρήκε στην Αγγελική Ηλιάδη; Ιδού η απορία!

READ more