Το παιδάκι τραβούσε το πουκάμισο του δολοφόνου θείου του για να σωθεί! Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το διπλό έγκλημα των παιδιών στην Ηλεία!

Η αποκάλυψη ότι πίσω από το έγκλημα των δύο αδερφών, ηλικίας 4 και 7 χρόνων, βρίσκεται ο 13χρονος θείος τους προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση, ο 13χρονος θείος -αδερφός της μητέρας των θυμάτων- ομολόγησε ότι σκότωσε τα δύο παιδάκια από τη Βουλγαρία επειδή τα ζήλευε!

Έσπρωξε πρώτα τον 8χρονο στο κανάλι και μετά τον 4χρονο αδερφό του!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, προχθές μεσημέρι ο 13χρονος, αναζητούσε τα δυο αδέλφια στην περιοχή, καθώς είχαν καθυστερήσει να επιστρέψουν, μετά από θέλημα που τα είχαν στείλει οι γονείς τους στο σπίτι του παππού τους, σε απόσταση περίπου μισού χιλιομέτρου από το δικό τους.

Αφού συνάντησε τα δυο αδέλφια να επιστρέφουν, συνέχισαν όλοι μαζί την πορεία τους, κατά μήκος του αρδευτικού αύλακα, όπου κάποια στιγμή χωρίς συγκεκριμένη αφορμή, έσπρωξε αρχικά τον 8χρονο και στη συνέχεια τον 4χρονο, με αποτέλεσμα να πέσουν στο νερό και να πνιγούν!

Το πουκάμισο που πρόδωσε τον δράστηΔιάβασε περισσότερα στο NewsIt

Read More

And More