Το πρόβλημα υγείας της Avril Lavigne – Ζητά από τους θαυμαστές της… να προσευχηθούν για εκείνη!

“Έχω κάποια θέματα υγείας, γι’ αυτό σας παρακαλώ προσευχηθείτε για μένα”, έγραψε η Avril Lavigne στο twitter εκπέμποντας SOS στους θαυμαστές της.
Η γνωστή τραγουδίστρια, που τον τελευταίο καιρό έχει απομακρυνθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα (η τελευταία δισκογραφική δουλειά της ήταν το 2013), αποκάλυψε πως περνά μια δύσκολη περίοδο.
“Αισθάνομαι άσχημα επειδή δεν μπορούσα να πω οτιδήποτε στους οπαδούς και να εξηγήσω γιατί απέχω από την μουσική και τις συναυλίες. Σε αυτή την ιδιωτική στιγμή παραμένω πραγματικά διαλυμένη. Δεν αισθάνομαι καλά.”, έγραψε χαρακτηριστικά κάνοντας το κοινό της να ανησυχήσει.

Κάποιοι έκαναν λόγο για επιπλοκές σε ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της (παντρεύτηκε τον Chad Kroeger το καλοκαίρι του περασμένου χρόνου)… Ωστόσο, ο εκπρόσωπός της διέψευσε αυτά τα σενάρια, λέγοντας: “Το πρόβλημα υγείας της δεν μπορεί να προσδιοριστεί, αλλά επιβεβαιώνουμε ότι δεν είναι έγκυος”.
Παρόλα αυτά το κοντινό της περιβάλλον αναφέρει πως ανησυχεί πολύ, ενώ φίλοι του ζευγαριού αποκάλυψαν πως το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι αντιμετωπίζει και προβλήματα στη σχέση του.

Τι να συμβαίνει τελικά; Γιατί κάνει έκκληση στους θαυμαστές της η Avril;

Read More

And More