Το sexy χορευτικό του Θοδωρή Μαραντίνη που θα θέλεις να δεις στο repeat! Βίντεο

Το ταλέντο του Θοδωρή Μαραντίνη στο χορό το έχουμε δει πολλές φορές να ξεδιπλώνεται στις live εμφανίσεις του. O frontman των Onirama έχει την ικανότητα, όταν είναι στο on stage, να μετατρέπει την ατμόσφαιρα σε ένα ατελείωτο party. Αυτό είναι κι ένα από τα συστατικά της επιτυχημένης πορείας του δυναμικού συγκροτήματος.

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά του Θοδωρή, αυτή που ανακαλύψαμε μέσα από το εκρηκτικό performance του στη Θεσσαλονίκη. Αυτή που θα διαπιστώσεις στο παρακάτω βίντεο που είναι σίγουρα ότι πιο hot έχεις δει τελευταία!

Μία γεύση μας είχε δώσει και ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram. Με το γνωστό χιούμορ του, μας εξηγεί ότι ανέλαβε τη δύσκολη δουλειά στο Stage Live. Μια “δουλειά” που σίγουρα ζηλεύουν πολλοί…


Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης θα έχει τη χαρά να απολαύσει για μερικά ακόμα Σαββατοκύριακα το ξεχωριστό show του Σάκη Ρουβά με τους Onirama -αφού πήραν παράταση- μέχρι να έρθουν και στην Αθήνα!

Μέχρι τότε το TLIFE φρόντισε να σου εξασφαλίσει το αισθησιακό χορευτικό του Θοδωρή με την Φένια. Πρόκειται για την μία από τις δίδυμες αδερφές που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το TLIFE. (διάβασε εδώ τη συνέντευξή τους)

Read More

And More