Το «σκάνδαλο» με το γυμνό βίντεο της νικήτριας της Eurovision

Το «σκάνδαλο» με το γυμνό βίντεο της νικήτριας της Eurovision | tlife.gr

Στις αρχές Μαΐου αρκετά μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας, έκαναν λόγο για σκάνδαλο με γυμνές φωτογραφίες της 19χρονης τραγουδίστριας.

Στην πραγματικότητα δεν ήταν φωτογραφίες αλλά ένα απόσπασμα από ταινία, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, κάτι σαν reality-ντοκυμαντέρ.Τίτλος της «Helfen Sie mir» δηλαδή «Βοήθησέ με» . Στο βίντεο η γλυκειά νικήτρια της Eurovision 2010, είναι σε μία πισίνα κολυμβητηρίου, γυμνή συντροφιά με ένα νεαρό άντρα. Αγκαλιάζονται και φιλιούνται ενώ για κλάσματα του δευτερολέπτου φαίνεται το γυμνό στήθος της.

Αυτό ήταν αρκετό για να δώσει τη σπίθα. Όλοι άρχισαν να σχολιάζουν το γυμνό της 18χρονης τότε Λένας. Η ίδια ψύχραιμη έδωσε συνέντευξη στα Γερμανικά μέσα ενηνέρωσης λέγοντας ότι ήθελε πάντα να γίνει ηθοποιός και ότι το γυμνό δεν ήταν από προσωπική της στιγμή αλλά απόσπασμα από την ταινία στην οποία συμμετείχε.

«Ήταν απλά ένας ρόλος» δήλωσε η Λένα. «Πείτε μου ένα λόγο για τον οποίο θα πρέπει να αναστατωθώ και να ασχοληθώ με αυτή την ιστορία. Στην οικογένειά μου άλλωστε λέμε ότι οι σημερινές εφημερίδες χρησιμοποιούνται την επόμενη μέρα για να τυλίξουμε τα ψάρια»! Θέλοντας προφανώς να πει ότι σε λιγο καιρό όλοι θα έχουν ξεχάσει το βίντεο με τη γυμνή της εμφάνιση…

Δες εδώ το βίντεο που άναψε φωτιές στη γλυκειά Lena Meyer!

READ more