“Το σόι σου”: Με τις επιδόσεις του εξαφάνισε από τον τηλεοπτικό χάρτη την “Μοντέρνα Οικογένεια”!

Τα… πήρε όλα κι έφυγε η ολοκαίνουργια σειρά του Alpha , “Το σόι σου”. Ναι, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας σειράς άφησε τους πάντες στην Κάντζα κάτι παραπάνω από ικανοποιημένους μιας και κατάφερε να κάνει πραγματικότητα τις ελπίδες των υπευθύνων του σταθμού πως με αυτή την συγκεκριμένη επιλογή τους, εκτός από την “Μουρμούρα” που σαρώνει από πέρσι στο πρόγραμμά τους, θα αποκτήσουν ακόμα ένα πολύ δυνατό όπλο στο prime-time και στην κατηγορία της ελληνικής μυθοπλασίας.

“Το σόι σου” ήρθε και εκτός από τις εντυπώσεις έκλεψε και υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, εξαφανίζοντας ουσιαστικά από τον τηλεοπτικό χάρτη την “Μοντέρνα Οικογένεια” που έπαιζε την ίδια ώρα απέναντι στο Mega. Βλέπεις, η τηλεοπτική επιστροφή της απολαυστικής Μίρκας Παπακωνσταντίνου δεν θα μπορούσε απαρατήρητη, ενώ ο συνδυασμός της και με την Ρένια Λουιζίδου και με τον Γιώργο Γιαννόπουλο και με τον Παύλο Ορκόπουλο, αλλά και με όλους τους υπόλοιπους συντελεστές είναι ιδανικός.

Με άλλα λόγια “Το σόι σου” που φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Νίκου Ζαπατίνα, ήρθε στους δέκτες μας χθες βράδυ και κάτι μου λέει πως θα βρίσκεται στην τηλεοπτική ζωή μας για καιρό! Ετσι, το “Σόι” έλαβον: 34,5% στο σύνολο και 34,6% στα νεανικά κοινά, ενώ υπήρξε τέταρτο που εκτοξεύθηκε μέχρι και στο 39,8%.

Απέναντι η “Μοντέρνα Οικογένεια” δεινοπαθούσε στους πίνακες τηλεθέασης, κερδίζοντας μόλις και μετά βίας στο σύνολο 12,0%, ενώ στα νεανικά κοινά τα πήγε πιο συμπαθητικά φτάνοντας το 17,1% !!!

Read More

And More