Το “Star Academy” γίνεται “Super Star Academy”! Έρχονται σαρωτικές αλλαγές,..

Πως το λέει το τραγούδι; “Πάμε πάλι απ ΄την αρχή”; Κάπως έτσι… Το “Star Academy” έρχεται ξανά με ολοζώντανο επεισόδιο στους δέκτες μας από αυτό το Σάββατο και όλα είναι αλλιώς!

Ναι, όλα ή σχεδόν όλα αλλάζουν, μιας και το σόου γυρίζει σελίδα και περνάει στην επόμενη φάση του! Το ριάλιτι του Epsilon είναι και πάλι εδώ και όχι οι ιθύνοντες του καναλιού δεν εγκαταλείπουν την μάχη! Συνεχίζουν να παλεύουν, βάζοντας στόχο να καταφέρουν να κατακτήσουν τα τηλεοπτικά μας βράδια, βάζοντας στόχο να καταφέρουν να βάλουν… φωτιά στα Σαββατόβραδά μας!

Το “Star Academy” πλέον δεν θα ονομάζεται “Star Academy”! Αναβαπτίζεται! Και ποιό είναι το νέο του όνομα; “Super Star Academy”! Ένα “Super Star Academy” το οποίο αποκτά από… λαχταριστό, ζουμερό backstage, μέχρι και πέμπτο κριτή – έκπληξη σε κάθε live!

Φυσικά τις σημαντικές αυτές αλλαγές τις σηματοδότησε η παρουσία του Αλέξανδρου Ρήγα στο σόου, ο οποίος όπως σου είπα και χθες λατρεμένη, αναλαμβάνει να διδάξει στα παιδιά, την μαγεία της υποκριτικής και της έκφρασης.

Κατά τα άλλα σε κάθε live η επιτροπή θα υποδέχεται έναν σούπερ καλεσμένο-έκπληξη (γιατί την… ίντριγκα ποτέ και κανείς δεν μίσησε), ενώ επίσης παρεμβάσεις κατά την διάρκεια του σόου θα γίνονται με ζωντανές συνδέσεις μέσα από το “σπίτι” και από την “ακαδημία” και από τους καθηγητές.

Όσο για τα backstage; Είναι γεγονός!!! Το “Star Academy” και πιο σωστά το “Super Star Academy” αποκτά backstage, έτσι ώστε οι τηλεθεατές να έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο… παρασκήνιο!

Όλα αυτά κι άλλα ακόμα περισσότερα, έρχονται στο ριάλιτι-σόου του Epsilon, στο οποίο λατρεμένη να είσαι σίγουρη πως… όχι δεν τα έχουμε δει ακόμα όλα!!!

Read More

And More