Το τελευταίο “αντίο” στην Amy Winehouse

Το τελευταίο “αντίο” στην Amy Winehouse είπαν σήμερα σε μια μικρή τελετή, οι συγγενείς και οι φίλοι της. Η σορός της γνωστής τραγουδίστριας που άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα του Σαββάτου στο σπίτι της στο Λονδίνο αποτεφρώθηκε αμέσως μετά την τελετή.

Mια πομπή με αυτοκίνητα κατευθύνθηκε στο νεκροταφείο Edgwarebury, ενώ στο πλάι του δρόμου στέκονταν χιλιάδες φωτογράφοι τηλεoπτικά συνεργεία και θαυμαστές της διάσημης τραγουδίστριας. Περίπου 200 άτομα βρέθηκαν στη διάρκεια της τελετής που κράτησε 45 λεπτά.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της άτυχης τραγουδίστριας. Ο πατέρας της Mitch Winehouse είπε κατά τη διάρκεια της τελετής: “καληνύχτα αγγελέ μου, κοιμήσου ελαφρά!”.

Δες το βίντεο

Ακολούθησε η αποτέφρωση της σορού της 27χρονης τραγουδίστριας και αμέσως μετά η οικογένεια συγκεντρώθηκε στην τοπική συναγωγη. Στην κηδεία βρέθηκαν μεταξύ άλλων, η καλή της φίλη Kelly Osborne και ο Mark Ronson, αλλά και ο΄τελευταίος συντροφός της Reg Traviss.

Εν τω μεταξύ εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε ότι ο θάνατος της διάσημης τραγουδίστριας “δεν κρίνεται ύποπτος”, ωστόσο, τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που ολοκληρώθηκε χθες δεν ήταν επαρκή για να δείξουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, με την πλήρη τοξικολογική έκθεση να χρειάζεται μέχρι και 30 ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί.

Read More

And More