Το τελευταίο αντίο στην Elizabeth Taylor

Το τελευταίο αντίο στην Elizabeth Taylor είπαν χθες το μεσημέρι, οι φίλοι, οι συγγενείς και οι θαυμαστές της διάσημης ηθοποιού. Η κηδεία έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Κοιμητήριο Forest Lawn του Λος Άντζελες, σε μια μικρή τελετή με λίγους φίλους και συγγενείς, και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.


Λουλούδια θαυμαστών στο αστέρι της Liz Τaylor στο Χόλιγουντ! (Φωτο reuters)
Δίπλα στο τάφο του καλού της φίλου Michael Jackson, είχε ζητήσει να κηδευτεί η θρυλική φιγούρα του κινηματογράφου που άφησε την τελευταία της πνοή την Τετάρτη, από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 79 χρόνων. Στην κηδεία το παρών έδωσαν οι δικοί της άνθρωποι και καλοί της φίλοι. Από νωρίς η αστυνομία είχε ζητήσει να υπάρχουν αστυνομικοί γύρω από το χώρο για να προστατευθεί η τελετή.


Οι λιμουζίνες μεταφέρουν του συγγενείς στο Κοιμητήριο (Φωτο reuters)


Στο δρόμο για το Forest Lawn (Φωτο reuters)

Τα τέσσερα παιδιά της Taylor, ο Michael και ο Christopher Wilding, η Liza Todd και η Maria Burton έφτασαν στις δύο το μεσημέρι στο Forest Lawn, όμως η κηδεία ξεκίνησε ένα τέταρτο αργότερα, αφού όπως είπε η εκπρόσωπός της το είχε ζητήσει η ίδια πριν πεθάνει. Η διάσημη ηθοποιός με τα υπέροχα βιολετί μάτια είχε προγραμματίσει ακόμη και την καθυστέρηση στην κηδεία της… “Μας είχε ζητήσει να υπάρχει ένα τέταρτο καθυστέρηση στην κηδεία της, για να έχει αργήσει ακόμη και εκεί”, δήλωσε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπός της.

Στο Forest Lawn εκτός από τον Jackson έχουν κηδευτεί και πολλοί παλαιότεροι σταρ του Χόλιγουντ, όπως ο Clark Gable και της μουσικής σκηνής όπως ο Nat King Cole.

Read More

And More