Ζυμαρικά με ρόκα και κατσικίσιο τυρί

25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Απολαυστικά ζυμαρικά με κατσικίσιο τυρί, φασόλια και ρόκα: όλα σε ένα για ένα γευστικό πιάτο που τρώγεται και ζεστό και κρύο!

Συστατικά

  • Αλάτι, πιπέρι
  • 400 γραμμ. μικρά ζυμαρικά όπως βίδες, πέννες κ.λπ.
  • 1 κονσέρβα έτοιμα φασόλια, πλυμμένα και στραγγισμένα
  • 3/4 φλιτζ. κατσικίσιο τυρί σε τρίμμα
  • 3 κ.σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κ.σούπας ξύδι
  • 2 κ.σούπας μουστάρδα
  • 1 μάτσο ρόκα, πλυμμένη και καθαρισμένη
  • μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάλε μπόλικο αλατισμένο νερό να βράσει.
  • Ρίξε τα ζυμαρικά να βράσουν μέχρι να είναι αλ ντέντε.
  • Στράγγισέ τα και ξέπλυνέ τα με κρύο νερό.
  • Σε μια μεγάλη σαλατιέρα βάλε τα ζυμαρικά, τα φασόλια και το τυρί.
  • Σε ένα μπολ χτύπα το λάδι, το ξύδι, τη μουστάρδα και αλατοπίπερο.
  • Βάλε στη σαλατιέρα σου τη ρόκα που έχεις κόψει σε κομμάτια, το κρεμμύδι και ανακάτεψε.
  • Περίχυσε με το dressing και σέρβιρε.

Tip

Κάνε το πιάτο σου ακόμη πιο υγιεινό αντικαθιστώντας τα λευκά ζυμαρικά με ολικής αλέσεως. Επίσης μπορείς να προσθέσεις λίγη λιαστή ντομάτα ή φρέσκα ντοματίνια για έξτρα γεύση!

Read More

And More