Το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Γιώργο Παπαζήση

Σε κλίμα θλίψης και συγκίνησης έγινε σήμερα στις 4 το απόγευμα στη Μητρόπολη Kηφισιάς (Άγιος Δημήτριος). Η σύντροφος της ζωής του Τιτίκα Στασινοπούλου, ο γιος τους αλλά και αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς, έδωσαν σήμερα το απόγευμα το τελευταίο χειροκρότημα στον αγαπημένο τους Γιώργο Παπαζήση.

Ο Γιώργος Παπαζήσης άφησε την τελευταία του πνοή, στα 80 του χρόνια, μετά από δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο αγαπημένος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας και ήταν καταβεβλημένος. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη τους οικείους του αλλά και όλους όσους τον αγάπησαν μέσα από το έργο του.

Πάλεψε 3,5 χρόνια σαν παλικάρι”, είπε η Τιτίκα Στασινοπούλου λίγες ώρες μετά το θάνατό του στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ. Η γνωστή ηθοποιός που έζησε μια ζωή – 42 χρόνια – μαζί  του και απέκτησαν μαζί ένα γιο τον Δημήτρη, “λύγισε” σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή.

Ο Γιώργος Παπαζήσης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1938. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του «Ελληνικού Ωδείου» και στη Μουσική Σχολή του Μ. Θεοφανίδη.Το 1961 έκανε ντεμπούτο στη σκηνή με το έργο των Τσιφόρου – Βασιλειάδη «Τα Κοκόρια των Δώδεκα». Γρήγορα καθιερώθηκε και διακρίθηκε στο μουσικό θέατρο.

Read More

And More