Το TLIFE στα γυρίσματα του “Μην ψαρώνεις” για τη νέα σεζόν – Φωτογραφίες

Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ANT1 “Μην ψαρώνεις” επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 21:45 το βράδυ. Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Μαρία Λεκάκη, η Φαίδρα Δρούκα, η Μαρία Ιωαννίδου και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές υπόσχονται να μας χαρίσουν αστείρευτες στιγμές γέλιου με τα καμώματά τους. Μετά την παρεξήγηση που συνέβη στο τέλος του πρώτου κύκλου με το γάμο της Στέλλας (Φαίδρα Δούκα) και του Μανώλη (Θοδωρή Αθερίδη), η Σάντυ (Μαρία Λεκάκη) μετακομίζει στα βόρεια προάστια και δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το Κερατσίνι.

Ωστόσο, η μοίρα έχει άλλα σχέδια για τους πρώην εραστές, αφού συναντιούνται στην Αίγινα. Η Στέλλα με τον Μανώλη απολαμβάνουν τo μήνα του μέλιτος στο νησί του Σαρωνικού κόλπου, τη στιγμή που η Σάντυ φτάνει στο νησί. Ειδικότερα, η Σάντυ μαζί με την μητέρα της, Νενέλα (Μαρία Ιωαννίδου), ξεκινούν με το σκάφος τους από την πρωτεύουσα, προκειμένου να ταξιδέψουν στην Μύκονο. Βέβαια, μία βλάβη στο σκάφος θα τις εμποδίσει να φτάσουν στον προορισμό τους και έτσι, θα αναγκαστούν να κάνουν στάση στην Αίγινα, μη γνωρίζοντας ποιοι άλλοι βρίσκονται εκεί.

Η Σάντυ και ο Μανώλης συναντιούνται στο νησί και ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες. Οι δυο τους είναι πλέον ορκισμένοι εχθροί και δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Η ζωή βέβαια έχει άλλα σχέδια για τις ζωές τους…

Δες φωτογραφίες από τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο:

Ο δεύτερος κύκλος του “Μην Ψαρώνεις” κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.

Read More

And More