Το TLIFE στα γυρίσματα του νέου video clip του Νικηφόρου! Φωτογραφίες

Αν και νεαρός σε ηλικία, ο Νικηφόρος καταφέρνει να μας παρουσιάζει τραγούδια που αγαπιούνται από τον κόσμο και μας εκπλήσσει ευχάριστα με διαφορετικές προτάσεις! Μία από αυτές είναι και το καινούριο του τραγούδι με τίτλο “Τρελός”. Μία καθαρά λαϊκή μπαλάντα σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου και μουσική του Άρη Κλεισούρα.

Και παρόλο που ο Νικηφόρος αυτή την περίοδο έχει φορτωμένο πρόγραμμα λόγω των εμφανίσεων του στο Frangelico με μία πολύ αγαπητή παρέα, ξέκλεψε λίγο χρόνο για τις ανάγκες του video vlip του νέου του τραγουδιού!

/

Το TLIFE “τρύπωσε” στα παρασκήνια των γυρισμάτων που έγιναν την Τρίτη σε μια μονοκατοικία στην Βάρη ενώ έγιναν και πολά εξωτερικά και κράτησαν περίπου ένα 24ωρο. Ο Νικηφόρος υπακούωντας τις σκηνοθετικές οδηγίες της Τίνας Σαρδελά έδωσε τον καλύτερό του εαυτό!

/

Το styling του clip ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Κουτσομίχος και το θέμα του είναι το ερωτικό τρίγωνο στο οποίο εμπλέκεται ο Νικηφόρος αφού η κοπέλα του έχει σχέση και με άλλον. Όλο αυτό διαδραματίζεται μπροστά του.. και το βλέπουμε κι εμείς με την εξαιρετική σκηνοθεσία η οποία στηρίζεται στο μονοπλάνο.

/

Πάρε μία γεύση από το ερωτικό τρίγωνο που κάνει τον Νικηφόρο να είναι “Τρελός”.

/

/

/

/

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η σκηνή με την φωτιά που καταλήγει σε μπουρλώτο…

/

Read More

And More