Το TLIFE στην εκρηκτική πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή και του Στέλιου Ρόκκου! Φωτογραφίες

“Σχεδόν κάθε χρόνο συζητούσαμε να συνεργαστούμε! Το θέλαμε πάρα πολύ”, έλεγε ο Στέλιος Ρόκκος στις τηλεοπτικές κάμερες λίγες ημέρες νωρίτερα στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο ίδιος και η Δέσποινα Βανδή ενόψει της πρεμιέρας τους στο νυχτερινό κέντρο Θέα. Η πρεμιέρα έγινε το βράδυ της Παρασκευής και η επιθυμία τους να συνεργαστούν μετατράπηκε σε ενέργεια, χαρά και διάθεση να ξεσηκώσουν το κοινό τους.

Οι πρόβες τους είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες και το αποτέλεσμα έφερε ένα εκρηκτικό μουσικό ταίριασμα στη σκηνή. Οι δυο τους τραγούδησαν μαζί για περίπου 1,5 ώρα ενώ εντυπωσίασαν και στο ατομικό τους πρόγραμμα στην σκηνή του Θέα.

Το μουσικό σχήμα συμπλήρωσαν με τις δυναμικές εμφανίσεις τους οι Vegas και η Θωμαή Απέργη.


Vegas


Θωμαή Απέργη

Ανάμεσα στο κοινό του κατάμεστου Θέα βρέθηκαν και αρκετοί επώνυμοι φίλοι και θαυμαστές των δύο καλλιτεχνών. Εκεί ήταν η Γωγώ Μαστροκώστα (δες εδώ περισσότερα) με τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα αλλά και η σύντροφος του Στέλιου Ρόκκου Ελένη Γκόφα.

Το “παρών” στην βραδιά έδωσε και ο Νίκος Οικονομόπουλος που πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσε έναν επιτυχημένο κύκλο εμφανίσεων με την Δέσποινα Βανδή στο Fever και το Fix στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος παρακολούθησε την πρεμιέρα με την Ειρήνη Παπαδοπούλου που επίσης συμμετείχε στο μουσικό σχήμα του με τη Δέσποινα Βανδή στη Θεσσαλονίκη.



Δες ποιοι ακόμα επώνυμοι βρέθηκαν εκεί


Ντορέττα Παπαδημητρίου




Λάκης Γαβαλάς


Κings


Γιάννης Βαρδής – Γιώργος Λιανός


Σάσα Σταμάτη


Κορίνα Στεργιάδου – Αντώνης Βλοντάκης

Read More

And More