Το TLIFE στην εντυπωσιακή πρεμιέρα Σ. Ρουβά – Αντύπα! Φωτογραφίες

Το πιο ανατρεπτικό σχήμα του καλοκαιριού ξεκίνησε! Ο Σάκης Ρουβάς μοιράζεται τη σκηνή του Thalassa με τον Αντύπα και υπόσχονται να γεμίσουν τις νύχτες μας με κέφι, χορό και φυσικά πολύ τραγούδι.

Ο Σάκης φρόντισε να δώσει στους θαυμαστές του ένα ακόμα εντυπωσιακό πρόγραμμα. Μια μικρή γεύση πήραμε από τις τελευταίες πρόβες του τραγουδιστή. O ίδιος είναι ενθουσιασμένος για τη συνεργασία αυτή!

Λίγες μόλις ώρες πριν την εντυπωσιακή του εμφάνιση στη σκηνή, έδωσε συνέντευξη σε αυστραλιανό κανάλι και στη γνωστή παρουσιάστρια Julia Zemiro. Παρόλη την κούραση από το φορτωμένο επαγγελματικό του πρόγραμμα ο Σάκης, για μία ακόμη φορά, τα έδωσε όλα!

Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη. Το βράδυ της Παρασκευής, το μοντέλο άφησε για λίγες ώρες την μικρή Αναστασία και τον Ρουβά junior για να είναι δίπλα στον σύντροφό της.

Ανάμεσα στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου ήταν και πολλοί φίλοι του τραγουδιστή. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ελένη Φουρέιρα, ο Σπύρος Σούλης, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Χριστίνα Παππά και ο Γιώργος Σαμπάνης με την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη είναι κάποιοι από αυτούς. Εκεί, βρέθηκε και το TLIFE για να σου μεταφέρει το κλίμα:

Μαζί με τον Σάκη εμφανίζονται η γλυκιά Demy και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με το συγκρότημά της Mamacita’s on fire.

Δες φωτογραφίες από το πρόγραμμα που ανέβασαν οι θαυμαστές του Σάκη στο facebook στη σελίδα The S Fan Club:

Read More

And More