Το TLIFE στις πρόβες των αποψινών Καλλιστείων! Φωτογραφίες από τις προετοιμασίες

Η αντίστροφη μέτρηση για τα αποψινά Καλλιστεία που θα παρουσιάσει η Ελεονώρα Μελέτη στο Dream City και θα σου μεταδώσει αποκλειστικά το TLIFE ξεκίνησε. Τα κορίτσια βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών και κάνουν πρόβες για τη μεγάλη βραδιά.
Μακιγιάζ, μαλλιά, fitting με τα ρούχα και τα μαγιό, περιποίηση προσώπου και σώματος, βρίσκονται στη σημερινή ατζέντα των 19 φιναλίστ που θα διεκδικήσουν απόψε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ 2012.

Δες όλες τις φιναλίστ των καλλιστείων και ψήφισε την αγαπημένη σου

/

Ο Φρέντυ Καλομπράτσος επιμελείται το μακιγιάζ των κοριτσιών, ενώ η στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη είναι αυτή που διάλεξε το καλύτερο λουκ για κάθε υποψήφια.

/

Η Silk’n Flash & Go είναι το ταχύτερο σύστημα αποτρίχωσης στον κόσμο, εντελώς ανώδυνο, που αποτελεί τη μόνη κλινικά δοκιμασμένη και ιατρικά εγκεκριμένη συσκευή της αγοράς για μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας μέχρι και 50%, μετά τις 3 πρώτες συνεδρίες.
Πέρα από την περιποίηση των κοριτσιών όμως, ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε και στη σκηνική τους παρουσία, την κίνησή τους στην πασαρέλα και τα χορευτικά που έχουν ετοιμάσει με τις οδηγίες του Πάνου Μεταξόπουλου.
Δες φωτογραφίες από την προετοιμασία:

/

/

/

/

Στην ειδική σελίδα του TLIFE θα βρεις όσα πρέπει να ξέρεις για τα καλλιστεία! Stay tuned να δεις λεπτό προς λεπτό την στέψη…

Read More

And More