Το TLIFE στο διαγωνισμό Eurovoice. Δες φωτογραφίες!

Η Κύπρος με το συγκρότημα “Secrets” και την Φλώρα Θεοδώρου ήταν η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού EuroVoice. Μάγεψε το κοινό ο Enrique Iglesias!

Στο “Αθηνών Αρένα” βρέθηκε από νωρίς η παρουσιάστρια του event Pamela Anderson, αλλά και ο Enrique Iglesias!

Ο γνωστός τραγουδιστής βγήκε στη σκηνή και το κοινό άρχισε να παραληρεί.

Μια θαυμάστρια ανέβηκε πάνω και τον αγκάλιασε, μόλις τελείωσε το τραγούδι του. Ο τραγουδιστής την κράτησε στη σκηνή, την ρώτησε το όνομά της και της αφιέρωσε το “Hero”! Στο τέλος και ενώ η κοπέλα έτρεμε, την αγκάλιασε ξανά και την φίλησε.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη χθεσινή βραδιά του διαγωνισμού, την αποχώρηση του Σάκη Ρουβά και της Anastacia, όλα κύλησαν ομαλά.


Η εκθαμβωτική Pamela Anderson!

Παρακολουθήσαμε τα υπόλοιπα συγκροτήματα που τραγούδησαν, διεκδικώντας μια θέση στην καρδιά του κοινού.

Σχολιαστές των τελικών ήταν ο Παναγιώτης Χατζιδάκης και η Μαίρη Συνατσάκη, που μας έδωσαν ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες, προσφέροντας παράλληλα το δικό τους τόνο.

Οι διαγωνιζόμενοι εμφανίστηκαν με της εξής σειρά:

14. Doro-Doron Eitan (Ισραήλ)

15. Duo Moderato (Σερβία)
16. Demiserables (Ισπανία)
17. Berta (Λευκορωσία)
18. Tafkanik (Αυστρία)
19. Pil (Δανία)
20. Alexandr Lominsky (Ρωσία)
21. Loraine and The Toy Soldiers (Ελβετία)
22. Bjorn Lislegaard (Νορβηγία)
23. Dominanta (Εσθονία)
24. Altin GOCI (Αλβανία)
25. Marlen Angelides (Ηνωμένο Βασίλειο)
26. 3nity Brothers (Γαλλία)
27.Jerry & Blueberry (Σλοβενία)
28. The Secret (Κύπρος)

Ο νικητής κέρδισε το βραβείο των 100.000 ευρώ και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με μεγάλη πολυεθνική δισκογραφική εταιρία , που θα υποδειχθεί από τους διοργανωτές . Το σύνολο των βραβείων που κέρδισαν οι φίλοι της διοργάνωσης , φτάνει το ποσό των 50.000 ευρώ .

Όσον αφορά την ιστορία του Eurovoice, όλα ξεκίνησαν το 1994 όταν ο Christopher Richardson, ταλαντούχος κιθαρίστας και front man μιας ροκ μπάντας, εμπνεύστηκε ένα νέο διαγωνισμό. Ο Christopher Richardson ήθελε ο διαγωνισμός να στηρίζεται στην πλέον σύγχρονη τεχνολογία. Όμως, το 1998 ο Christopher Richardson πέθανε και δεν είδε το όραμά του να γίνεται πραγματικότητα. Τη σκυτάλη πήραν κάποιοι οι φίλοι του, οι οποίοι ιδρύοντας το 2008 την εταιρεία Q Productions προετοίμασαν το έδαφος για τον πρώτο μουσικό διαγωνισμό EuroVoice.

Ρεπορτάζ: Κική Τσολακίδη

Read More

And More