Το TLIFE συνάντησε τις εστεμμένες των καλλιστείων στο Κολωνάκι!

Η λαμπερή βραδιά των καλλιστείων που παρακολούθησες αποκλειστικά μέσα από το TLIFE άφησε σε όλους την καλύτερη γεύση. Πόσο μάλλον στις διαγωνιζόμενες που κατάφεραν να κατακτήσουν το όνειρό τους και να πάρουν τίτλο. Τα όμορφα κορίτσια ετοιμάζονται πλέον για τις συμμετοχές τους σε διεθνείς διοργανώσεις. Πριν από αυτό όμως, φροντίζουν να ξεκουραστούν έπειτα από το φορτωμένο πρόγραμμα των καλλιστείων και να απολαύσουν όμορφες στιγμές.

/

Το TLIFE συνάντησε τις νικήτριες του διαγωνισμού ομορφιάς σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι όπου βρήκαν την ευκαιρία να γιορτάσουν τον τίτλο τους. Μαζί τους ήταν και ο διοργανωτής των καλλιστείων Βασίλης Πρεβελάκης.

/

Όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για όσα έγινα στην λαμπερή βραδιά, να μιλήσουν για τους επόμενους στόχους αλλά και να ανταλλάξουν τα νέα τους και να διασκεδάσουν. Μάλιστα, λίγο νωρίτερα η Μις Ελλάς, η Σταρ Ελλάς και η Μις ΓΙάνγκ βρέθηκαν και στο πλατό του Θέμου Αναστασιάδη για την εκπομή “Όλα μπάχαλο”

/

Τα καλλίγραμμα κορίτσια εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους και απέδειξαν ότι επάξια κέρδισαν τον στέμμα τους! Φυσικά, δεν αρνήθηκαν να χαμογελάσουν στον φωτογραφικό φακό του Πέτρου Χόντου.

Χριστίνα Γεωργοπούλου – αναπληρωματική Μις Ελλάς
/

Ελένη Κοκκίνου – Μις Γιανγκ
/

Ελένη Κωσταντινίδου – Μις Τουρισμός
/

Αθηνά Πικράκη – Μις Ελλάς
/

Αντιγόνη Αμπαδά – Μις Ομορφιά
/

Βασιλική Τσιρογιάννη – Σταρ Ελλάς
/

Ευτυχία Λαζάρου – αναπληρωματική Σταρ Ελλάς
/

ΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ TLIFE ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ

Read More

And More