Το TLIFE συνάντησε τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΑΝΤ1 “Το αμάρτημα της μητρός μου”

Η οικονομική κρίση έχει περιορίσει φέτος τις ελληνικές παραγωγές και ο χώρος που δίνεται στους ηθοποιούς για να δημιουργήσουν είναι περιορισμένος. Ωστόσο, ο ANT1 μέσα από την καινούρια του σειρά δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία αξιόλογη δουλειά. Μιλάμε για το “Το αμάρτημα της μητρός μου”, την καινούρια κωμωδία του Αλέξανδρου Ρήγα που βγαίνει την Τετάρτη 28 Μαρτίου, στις 22:00.

H επίσημη παρουσίαση της σειράς έγινε την Δευτέρα το πρωί και φυσικά το TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα αλλά και όσα μας είπαν οι πρωταγωνιστές της! Τα πειράγματα και τα αστεία μεταξύ των συντελεστών ήταν αυτό που επικράτησε καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Όλοι πιστεύουν πως η σειρά θα ξεχωρίσει και παρόλο που οι τηλεθεατές δείχνουν αδυναμία στα τουρκικά σήριαλ θα την αγαπήσουν! Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, εξέφρασε την αισιοδοξία του και τον ενθουσιασμό του για το νέο εγχείρημα του σταθμού. “Πιστεύω ότι είναι μία πάρα πολύ καλή σειρά και εύχομαι να πάμε καλά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς μίλησαν στο TLIFE για το ρόλο τους αλλά για το αν πιστεύουν ότι “Το αμάρτημα της μητρός μου” θα κάνει επιτυχία:

Ρένια Λουιζίδου

“Ο ρόλος μου είναι μια εργαζόμενη γυναίκα, μια κομμώτρια από τα Πετράλωνα που έχει μεγαλώσει μόνη της την μονάκριβη κόρη της. Είναι πολιτικοποιημένη, φανατική ΚΚΕ με δραστηριότητα. Μια γυναίκα που την προσωπική της ζωή την έχει βάλει στην άκρη. Θεωρεί ότι είναι στον πάγκο ως γυναίκα πια. Μέσω μια συνθήκης βρίσκεται να γνωρίσει έναν πάρα πολύ πλούσιο επιχειρηματία, που είναι ο ρόλος του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου. Είναι ο ταξικός της αντίπαλος κι αρχίζει μετά από μία τρομερή κόντρα, ένα ειδύλλιο. Αρχικά αυτή αντιστέκεται για ιδεολογικούς λόγους αλλά ενδίδει στο φλερτ του. Συμπτωματικά γνωρίζονται η κόρη της και ο γιος του και τα φτιάχνουνε και μπαίνει εμπόδιο στον έρωτα που πάει να ξεκινήσει, των γονιών, ο φρέσκος έρωτας των παιδιών. Εκεί, αρχίζει η πλοκή, ποιο από τα δύο ζευγάρια θα κρατηθεί! Όλα αυτά μέσα από το πρίσμα της κωμωδίας, μην φανταστείς ότι κάνουμε καμία κοινωνική καταγγελία.”



Μαρία Φιλίππου
“Είναι μια σειρά, μία κωμωδία που αυτή τη στιγμή, όπως είναι τα πράγματα στην ελληνική πραγματικότητα και μόνο το ότι γυρίζετε και θα προβληθεί είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ο Αλέξανδρος Ρήγας για άλλη μία φορά μου έκανε ένα απίστευτο δώρο αυτόν τον καταπληκτικό ρόλο που είναι η Ματούλα και σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις με τον χαρακτήρα της όσο και με τις σκηνές καταστάσεων.”

Νατάσα Καλογρίδη
“Η Τζένη είναι πολύ καλά. Έχει βρει το νόημα της ζωής! Και ποιο είναι αυτό κατά τη δική της άποψη; Ότι η ζωή δεν έχει κανένα λόγο να την παίρνεις σοβαρά. Η ζωή είναι ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε cool και να την απολαμβάνουμε και όχι να μπαίνουμε σε τριπάκια που μας βάζουν!”

Χρήστος Σιμαρδάνης
“Έχουμε κάνει ήδη γυρίσματα τα πρώτα έξι επεισόδια αλλά έχουμε διαβάσει και τα 13. Είναι η πρώτη φορά που ξεκινάει μια σειρά και οι ηθοποιοί, όχι μόνο ξεκινώντας αλλά προτείνοντας τους να παίξουν, είχαν και τα 13 επεισόδια έτοιμα γραμμένα. Δεν έχει ξαναγίνει, είναι ρεκόρ για την Ελλάδα! Είναι μία κωμωδία που κατά τη γνώμη μου είναι από τις καλύτερες που έχει κάνει ο Αλέξανδρος γιατί η βάση της έχει λογική , είναι αναγνωρίσιμη από τον τηλεθεατή. Υπάρχει ένα στόρι ρομαντικό, μια απλή ερωτική ιστορία με δυσκολίες, από όπου βγαίνει η κωμωδία, με πάρα πολύ δυνατές ατάκες. Πιστεύω θα γίνει μεγάλη επιτυχία. Ο δικός μου ο ρόλος είναι ο φίλος και έμπιστος οικονόμος του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου. Νομίζω ότι φτιάχνουμε ένα τηλεοπτικό δίδυμο που θα γράψει!”

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος
“Κάνω έναν πλούσιο που ερωτεύομαι μια φτωχιά και ο γιος μου ερωτεύεται την κόρη της. Αυτό φέρνει τρομερά εμπόδια στη ζωή μας που βέβαια εμείς σαν γονείς πρέπει να υποχωρήσουμε γιατί δεν μπορούμε να παντρευτούμε και οι 4. Οι δύο θα παντρευτούν κι αυτό φέρνει όλες τις ανατροπές κι όλες τις δυσκολίες και τρομερές φαρσικές σκηνές με πολύ γέλιο. Είναι μια υπέροχη σειρά. Στις στιγμές αυτές τις δύσκολες που ζούμε είναι μεγάλη ευτυχία το ότι έχουμε δουλειά, που ελπίζουμε να την πληρωθούμε κιόλας και μάλιστα καλή δουλειά. Τι άλλο να ζητήσει κανείς σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. Ελπίζω να την ξεχωρίσει ο κόσμος!”

H υπόθεση της σειράς
Με φόντο τη μαγευτική Σαντορίνη και αφορμή την τεράστια παρεξήγηση που δημιουργείται από την ταυτόχρονη τέλεση δύο κηδειών, ο βαθύπλουτος Στέφανος Μεγαπάνος, γνωρίζει την αριστερό-επαναστατικών πεποιθήσεων κομμώτρια Κάτια Τσιριγώτη. Η γνωριμία τους θα αρχίσει μέσα από συγκρούσεις και τσακωμούς, για να εξελιχθεί στο τέλος σε έναν μεγάλο έρωτα. Κάτι που έχει να συμβεί και στους δύο εδώ και 15 χρόνια.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα κρατούν τη σχέση τους εφτασφράγιστο μυστικό, όμως ένα μεγάλο μπλέξιμο που ανατρέπει τις ζωές τους ξεκινά όταν ο γιος του Στέφανου, ο Απόστολος, πηγαίνει καλεσμένος σε μια τηλεοπτική εκπομπή και εκεί ερωτεύεται τη μακιγιέζ, που δεν είναι άλλη από την Έλενα Τσιριγώτη, την κόρη δηλαδή της Κάτιας!

Έτσι, αρχίσει ένα ερωτικό κρυφτό από τη μεριά της Κάτιας και του Στέφανου, που καθώς προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρύψουν τη σχέση τους από τα παιδιά τους, μπλέκουν σε διάφορες «δύσκολες» καταστάσεις, κάτι που τελικά δυναμώνει τη σχέση τους.

Μια σειρά από φαρσικές καταστάσεις θα οδηγήσουν την Κάτια και τον Στέφανο, να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν, για χάρη των παιδιών τους, αφού για τη δική τους λογική δεν νοείται η συνύπαρξη των δύο ζευγαριών. Ή ο ένας ή ο άλλος, όμως αυτό ισχύει μόνο… στην αρχή!

Παίζουν
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Ρένια Λουιζίδου, Ορέστης Τζιόβας, Βίκυ Κάβουρα, Νατάσα Καλογρίδη, Χρήστος Σιμαρδάνης, Τζούλη Σούμα, Χρήστος Τριπόδης, Υακίνθη Παπαδοπούλου, Μαρία Φιλλίπου, Μάνος Ψιστάκης, Νίκος Πολυδερόπουλος, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Ξένια Παπαμαργαρίτου, Δημήτρης Τσιώκος.

Read More

And More