Το Τρίτο Στεφάνι: Το TLIFE στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης – Όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί

Στο θέατρο Παλλάς πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Το τρίτο στεφάνι” που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και πρωταγωνιστούν η Μαρία Κίτσου και η Μαρία Καβογιάννη.

Το TLIFE βρέθηκε στο θέατρο Παλλάς και κατέγραψε τις λαμπερές παρουσίες που βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν το θεατρικό έργο. 

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών ήταν οι: Δέσποινα Βανδή, Μίνως Μάτσας, Όλγα Κεφαλογιάννη, Λάκης Λαζόπουλος, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Γιώργος Καπουτζίδης, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Κωνσταντίνος Δανίκας, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Σπύρος Μπιμπίλας, Εύα Κοτανίδη, Γιώργος Λύρας, Γιώργος Ηλιόπουλος, Πένυ Αγοραστού, Μάκης Μάτσας, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Γιάννης Βογιατζής, Στάθης Μαντζώρος,  Λίλα Μπακλέση, Εύα Νάθενα, Ορνέλα Λούτη, Νεκταρία Γιαννουδάκη και Θύμιος Κούκιος.

Λίγα λόγια για το έργο: 

Το μυθιστόρημα–σταθμός του Ταχτσή, από τα πλέον αγαπημένα του ελληνικού κοινού διαχρονικά, που στο παρελθόν έγινε σήριαλ από τον Γιάννη Δαλιανίδη και αποτέλεσε υλικό για πολύ επιτυχημένες παραστάσεις σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και Θανάση Παπαγεωργίου, είναι μια κατάθεση μνήμης όπου μέσα από τις προσωπικές ιστορίες των ηρώων περνάει ολόκληρη η σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Όχι με διάθεση διδακτική, αλλά μ᾽ ένα σπάνιο χιούμορ που αναδεικνύει καίρια όλα εκείνα για τα οποία αξίζει να παλεύει κανείς στη ζωή.

«Το Τρίτο Στεφάνι», το αριστούργημα του Κώστα Ταχτσή, ζωντανεύει στο θέατρο Παλλάς, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, και τις Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου στους εμβληματικούς ρόλους της Εκάβης και της Νίνας. Η μεγάλη παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών θα παρουσιαστεί σε ολοκαίνουργια διασκευή που αναδεικνύει τις αφηγηματικές αρετές και την ποίηση του μυθιστορήματος, σεβόμενη την πρόθεση του συγγραφέα για μια ιστορία που, όπως και η ζωή, ανοίγει και κλείνει σαν κύκλος. Ένας εικοσαμελής θίασος σημαντικών ηθοποιών μπαίνει στη δίνη της νέας, πρωτότυπης μουσικής του Μίνου Μάτσα, φέρνοντας επί σκηνής τους ήχους και τις εικόνες μιας ολόκληρης εποχής.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Read More

And More