Το “Τσαντίρι” σβήνει 9 κεράκια και το γιορτάζει απόψε με ένα απολαυστικό best-off επεισόδιο!

«Εδώ είμαστε κυρία μου!», 9 ολόκληρα χρόνια Αλ Tσαντίρι νιούζ! Εννέα ολόκληρα χρόνια χώρεσαν σε μια εκπομπή για να απολαύσουμε τις μοναδικές στιγμές σάτιρας, γέλιου και συγκίνησης από το Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

Πολλά άλλαξαν αυτά τα εννέα χρόνια στην πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική πραγματικότητα. Ο Λάκης Λαζόπουλος όμως, από την πρώτη του εμφάνιση με το καρό σακάκι και την τραγιάσκα, μέχρι σήμερα με το μαύρο κοστούμι, είναι πάντα ο εαυτός του. Εννέα χρόνια, ο Λάκης, μέσα απο το Αλ Τσαντίρι Νιούζ, ό,τι η ζωή έφερνε στο προσκήνιο αλλά και στο παρασκήνιο της επικαιρότητας, το ξεχώριζε ελεύθερα με τη δική του διεισδυτική ματιά και το ιδιαίτερο χιούμορ του. Εννέα χρόνια, ο Λάκης δεν προσποιείται πως δεν είδε και δεν άκουσε, αλλά λέει μεγαλόφωνα αυτά που οι άλλοι δεν τολμούν να πουν. Εννέα χρόνια, φωνάζει τις σκέψεις μας.

Ο Λάκης Λαζόπουλος και οι συνεργάτες του έκλεισαν αυτά τα εννέα χρόνια σε μια επετειακή best of εκπομπή, για να μας θυμίσουν μερικές από τις στιγμές που το Αλ Τσαντίρι Νιουζ, με την ελεύθερη σκέψη και έκφρασή του, κατόρθωσε να μας ταρακουνήσει, να μας προβληματίσει, να μας ψυχαγωγήσει, αλλά και να μας συγκινήσει.

Read More

And More